Aon Risk Solutions

Aon plc, genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE:AON), is een toonaangevende wereldwijde adviseur op het gebied van risicomanagement, makelaar van (her)verzekeringen en biedt HR-oplossingen en outsourcing services. Onze organisatie heeft wereldwijd meer dan 72.000 medewerkers in ruim 120 landen en heeft maar een doel: het innovatief ondersteunen van klanten op het gebied van risico’s en mensen. We empower results: wij delen onze kennis en data, zodat klanten zich kunnen blijven bezighouden met succesvol ondernemen.

Contact

NMT fallback image
P.H. van den Brink
Admiraliteitskade 62
3063 ED, Rotterdam

In Nederland heeft Aon negen vestigingen met 1.650 medewerkers. Aon maakt deel uit van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Ga naar www.aon.nl voor meer informatie over Aon en naar www.aon.com/manchesterunited om meer te lezen over het wereldwijde partnership met Manchester United.

Aon Marine, als onderdeel van Aon Risk Solutions, adviseert op het gebied van risico’s en risico-financiering  van Shipyards, Offshore Contractors en Ship Owners. Wij inventariseren, kwalificeren en kwantificeren uw risico’s en bepalen gezamenlijk met u hoe deze risico’s uiteindelijk beheersbaar te maken. Aon biedt oplossingen (niet alleen verzekeringen) die uw continuïteit, aansprakelijkheidsrisico en kwalitatieve performance kunnen verbeteren. Wij richten ons daarbij op uw activiteiten, bedrijfsmiddelen en personeel.