Annemarie Labee

CRM Coordinator

Leuk u te ontmoeten op mijn profiel. Ik ben Annemarie Labee en binnen NMT heb ik de uitdaging om twee verschillende functies te combineren.

Project Administrator

Op de afdeling Innovatie ben ik verantwoordelijk voor het administratief en financieel projectmanagement van Europees gesubsidieerde projecten. Dit zijn lange termijn projecten over innovatieve maritieme technologische ontwikkelingen. NMT treedt hierin op als partner en veelal ook als coördinator. In beide situaties komt er veel kijken bij de administratieve organisatie van deelnames aan Europese Projecten.

Voor vragen over de administratieve, financiële of juridische organisatie van Europees gesubsidieerde projecten kunt u contact met mij opnemen.

Quality Manager

In mijn rol als Quality Manager zorg ik voor het behalen en behouden van het ISO 9001 certificaat voor NMT. Slimmer Samenwerken noemen wij dit binnen NMT!

Slimmer Samenwerken met collega’s, bestuur en natuurlijk met onze leden. Door het kwaliteitsmanagementsysteem toe te passen op onze werkzaamheden streven wij naar een zo hoog mogelijke ledentevredenheid en effectiviteit van onze werkzaamheden. Daarnaast waarborgt ons kwaliteitsbeleid de toegankelijkheid voor alle andere betrokkenen naar onze vereniging, de financiële stabiliteit, risicobeheersing en continue verbetering van activiteiten.

Meer weten over het kwaliteitsbeleid van NMT, neem dan contact met mij op. Ik sta onze leden, en andere maritieme professionals, met veel plezier te woord!