1 OCEAN lanceert drie Maritime24 events

Het nieuwe Maritime24 blijkt een game changer in de maritieme sector. Het exclusieve 24-uurs event verbindt op een geheel eigen wijze rederijen en toeleveranciers. Om aan de vraag te kunnen voldoen lanceert 1 OCEAN drie nieuwe edities. De eerste start op 21 november a.s.

21 + 22 november 2019: Terschelling

Buiten is het koud en nat, maar de 10-cilinder Werkspoor heeft daar geen last van. We varen op de historische sleepboot ‘Holland’ richting Terschelling. We zijn met slechts 35 reders en maritieme toeleveranciers. We bespreken hoe we schepen van de rederijen beter kunnen laten presteren. Welke innovatieve producten kunnen worden ingezet, welke nieuwe diensten zijn interessant en waar kan worden samengewerkt. Elk uur veranderen we van setting. Zodat we met iedereen een connectie kunnen maken en kennis kunnen uitwisselen. Ons werk is mooi.

4 + 5 juni 2020: Vlieland

We kijken naar de zee met het zand tussen de tenen. We genieten van het gezelschap van potentiële klanten en interessante collega’s. De geuren van de BBQ bereiken ons, maar we kunnen nog niet beginnen. Eerst nog maar een biertje. Vanmiddag stapte we van de historische ‘Holland’ in een RIB richting de haven van Vlieland. Nu zitten we op het strand. De zon zakt langzaam richting de horizon. Over een paar uur steken we het kampvuur aan. Het leven is goed.

5 + 6 November 2020: Groningen

We zitten in het gloednieuwe ‘Market Hotel’ op de Grote Markt in Groningen. Vanaf het dakterras hebben we uitzicht over de stad, om ons heen gonst het studenten­leven. De rooftop is gevuld met maritieme professionals. Fleet managers, technisch directeuren, superintendents en IT-managers van rederijen ontmoeten maritieme toeleveranciers. Om connecties te maken, kennis te delen en elkaar te verbeteren. Zodat we succesvol zijn in onze business en in ons werk. Samen zijn we sterk.

CONNECT | SHARE | SUCCEED

Maritieme toeleveranciers zijn van harte uitgenodigd om Maritime24 te ervaren. Een persoonlijke intake maakt onderdeel uit van de aanmeldprocedure. Contactinformatie en reviews zijn te vinden op www.maritime24.org.