Netherlands Maritime Technology is op zoek naar een:

JUNIOR INNOVATION PROJECT ASSISTANT (M/V)

Fulltime, 32 uur per week is bespreekbaar

Standplaats: Rotterdam

Ben je nauwkeurig, resultaatgericht en goed in organiseren? Zoek jij een veelzijdige baan waarin je, samen met ervaren collega’s en een netwerk van internationale partners, kan werken aan innovatie in de maritieme sector? Dan is de functie Junior Innovation Project Assistant echt wat voor jou!

Functieomschrijving

NMT ondersteunt Nederlandse maritieme bedrijven bij de initiatie en uitvoering van innovatieprojecten. Dit doen we in Nederland en ook in Europees verband. De projecten worden veelal ondersteund met een financiële bijdrage vanuit nationale subsidies en Horizon 2020, het programma van de Europese Commissie ter stimulering van onderzoek en innovatie.

Als Junior Innovation Project Assistant zet je je dagelijks in om innovatieprojecten tot een succes te maken. Je bent de rechterhand van de desbetreffende projectleider en first point of contact van de partners in een project bij administratieve en praktische vragen. Jouw uitstekende organisatie- en communicatievaardigheden zorgen ervoor dat de projectresultaten bekend worden in de maritieme sector, zodat iedereen daar zijn voordeel mee kan doen.

Tot je taken behoren het:

  • Volgen en uitvoeren van administratieve procedures voor nationale en Europese innovatieprojecten
  • ondersteunen van de projectleiders bij het opstellen van planningen en voortgangsrapportages
  • informeren, adviseren en begeleiden van de (internationale) projectpartners m.b.t. de procedures en portals voor Europese innovatieprojecten
  • inhoudelijk voorbereiden en organiseren van projectevenementen en meetings
  • produceren, ontwikkelen en up-to-date houden van communicatiemiddelen (zoals website, leaflets etc.) om ervoor te zorgen dat projectresultaten bekend raken in de maritieme sector
  • projectmanagement van kortdurende, kleine innovatieprojecten

Vereist profiel

We zoeken een enthousiaste professional, die nauwkeurig en resultaatgericht werkt. Je bent veelzijdig en breed geïnteresseerd en draait je hand niet om voor de organisatie van grote projectmeetings of events. Je bent communicatief vaardig en weet een brug te slaan tussen de taal van subsidieprogramma’s en de praktijk van ondernemers en wetenschappers. Je wil graag een vliegende start maken van je loopbaan in een uitdagend nationaal en internationaal speelveld.

Beschik jij verder over:

  • een afgeronde academische opleiding in de (technische) bedrijfskunde of verwante studierichting?
  • uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift)?
  • interesse voor de maritieme sector?

Dan nodigen wij je van harte uit te reageren op deze vacature.

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende en uitdagende baan in een dynamische maritieme wereld. Daarbij horen een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Als Junior Innovation Project Assistant kom je terecht in een klein multidisciplinair team van enthousiaste collega’s.

Over Netherlands Maritime Technology

Netherlands Maritime Technology (NMT) is een hecht en succesvol netwerk van scheepswerven, toeleveranciers en dienstverleners. Zij maken gezamenlijk het onmogelijke mogelijk, overal ter wereld en onder welke omstandigheden dan ook. Op maritiem-technologisch gebied gaan deze bedrijven, groot en klein, altijd een stap verder op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden.

NMT behartigt de belangen van het netwerk, biedt professionele ondersteuning bij projecten en voert onafhankelijke onderzoeken uit. Centraal staan de thema’s Trade, Innovation en Human Capital. Als Junior Innovation Project Assistant kom je terecht in een klein multidisciplinair team van enthousiaste collega’s.

De organisatie is gevestigd in het centrum van Rotterdam in de Willemswerf aan de Boompjes 40.

Reageren

Interesse in deze functie? Stuur jouw motivatie en CV voor 31 oktober 2018 naar Els van Vonderen, Office Manager NMT, via E vonderen@maritimetechnology.nl of T 088 44 51 000.