SmartVision digital reality in de haven

Er wordt al veel geïnvesteerd in augmented reality, virtual reality en mixed reality toepassingen. Ook in de Rotterdamse Haven! Meer en meer bedrijven zien grote voordelen in efficiëntie en veiligheid. Ziet uw onderneming die voordelen ook?

Meer informatie

De SmartVision Experience is de innovatieconferentie die het podium biedt aan tech developers en haven-gerelateerde bedrijven om hun concrete toepassingen in het gebruik van digital reality te laten zien. De essentie is om bewust te worden welke digital reality innovaties momenteel in de Rotterdamse haven worden omarmd en wat deze opleveren. Deze conferentie mag je niet missen!

Prijs per ticket: € 150,- incl BTW

STC Group organiseert de eerste editie van het meest exclusieve Nederlandse evenement over digital reality en richt zich hierbij specifiek op toepassingen in de Rotterdamse haven: SMART VISION EXPERIENCE 2020 digital reality in de haven.

Innovators, ontwikkelaars, beleidsmakers, investeerders, startups, tech-enthousiastelingen, onderzoekers en jonge technische talenten behandelen alle kernthema’s die centraal staan in het nieuws van Digital Reality in het algemeen en Augmented Reality in het bijzonder. Zij zullen wijzen op de meest recente succesverhalen in de maritieme en havenindustrie.

Wat te verwachten

Verwacht een boeiende reeks keynotes, expertsessies, live demonstraties, workshops en pitches van jonge talenten uit de wereld van digital reality toegepast in het maritieme bedrijfsleven, de havenindustrie en het onderwijs!