B2B meetings met Bulgaarse maritieme bedrijven

Heeft u internationale ambities in Bulgarije en wilt u snel de juiste contacten leggen in de regio Varna in Bulgarije? Op donderdag 27 oktober organiseert Netherlands Maritime Technology (NMT) in opdracht van de Drechtsteden B2B meeting sessies. Ruim twintig Bulgaarse bedrijven die actief zijn in de scheepsbouw zijn aanwezig en gaan graag met u in gesprek.

Meer informatie

Businessforum

Voorafgaand vindt er een Bulgaars-Nederlands businessforum plaats. U kunt tijdens dit forum kennismaken met de Bulgaarse Deputy Minister van Economische zaken Ljuben Petrov en de (nieuwe) Bulgaarse ambassadeur en burgemeester Ivan Portnih van Varna. Ook de voorzitter van het Drechtstedenbestuur, burgemeester Brok, is aanwezig. Klik hier voor het programma van het Nederlands-Bulgaars businessforum.

B2B Meetings

De bezoekende Bulgaarse bedrijven zijn actief in de scheepsbouw, scheepsreparatie, zeewaardige jachtservice, dienstverlening voor scheepswerven, inspectie van veiligheidsmateriaal, bekabeling, elektronische installaties, onderzoek en ontwikkeling van scheepshydrodynamica, scheepsontwerp, satellietverbinding en communicatie, verf, coating en verlichting. Verder zijn er vertegenwoordigers van de maritieme administratie en advisering, branchevertegenwoordigers, havenvoering en van de zeevaartacademie.

Klik hier voor de complete lijst van bedrijven.

De B2B meetings vinden plaats na afloop van het businessforum vanaf 12.30 -13:00 uur tot 15:30 uur en duren 15 minuten per bedrijf. U kunt bij inschrijving uw voorkeur aangeven met welke bedrijven u wilt spreken.

Meer informatie & inschrijven

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandra Mollema, Trade Promotion Assistant bij Netherlands Maritime Technology via T 088 445 10 26 of mollema@maritimetechnology.nl. Deelname is gratis. Klik hier om u aan te melden.