Bezoek Alphatron Marine op Maritime Industry 2018

Alphatron Marine verwelkomt u graag tijdens Maritime Industry 2018. Wij zullen naast de succesvolle rivier radar en MF-lijn de nieuwe AlphaRiverTrackPilot tonen, het product wat het vervolg moet geven op de bestaande automatische piloot. Een ander nieuw product, waarvan wij zijn overtuigd dat het een gamechanger wordt op de binnenwateren, zullen wij tijdens de beurs lanceren.

Meer informatie

Op de eerste dag van de beurs zal niemand minder dan de bekendste schipper en vlogger van de binnenvaart Liana Engibarjan ons innovatieve product en totaaloplossing onthullen. Samen met een toonaangevende rederij zijn wij een ontwikkelingstraject ingegaan op basis van design, functionaliteit en ergonomie. Er zijn fundamentele stappen gezet om lastige beproevingen eenvoudig te overbruggen. Volg onze sociaal mediakanalen voor nieuwe updates en wij zien u graag op de dag dat het rode doek wordt weggetrokken.

Slechts zes maanden geleden is door Alphatron Marine het nieuwe navigeren geïntroduceerd en wel met de AlphaRiverTrackPilot. Inmiddels vaart een aantal schepen ermee rond en zijn de eerste berichten zeer positief te noemen. De AlphaRiverTrackPilot wordt gekoppeld met een GPS-kompas, bochtaanwijzer, automatische piloot en de Alphachart (Tresco Engineering). Hierdoor kan de gebruiker over een eerder gevaren trackline varen of zelf een route maken en het schip zo dezelfde route laten varen.

Verder zullen wij de vertrouwde en succesvolle JMA-610 rivierradar, een echt ambassadeur in het veld te noemen, en de MF-lijn tonen, een volledig digitale instrumenten lijn die toch een analoge uitstraling hebben. Ook tonen wij de onlangs aan de laatste nieuwe standaard gekeurde RadarLink en haarscherpe CCTV-oplossingen. Wij zetten zwaar in op de techniek waarbij de bestaande coaxkabels gewoon gebruikt kunnen worden en er geen beeldvertraging plaatsvindt. Dit is ook precies wat we laten zien op de stand.

Bezoek ons op stand nummer L102
Maritime Industry: 29-31 mei 2018