Breng een bezoek aan het Holland Paviljoen op Nor-Shipping 2017

Van 30 mei tot en met 2 juni vindt Nor-Shipping plaats in Oslo. Op 270 m2 presenteren vijftien bedrijven zich in het Holland Paviljoen in Hal C, standnummer CO1-14 en CO2-14. Al meer dan 50 jaar is Nor-Shipping een beurs welke maritieme professionals van over de hele wereld trekt. De perfecte plaats dus om te netwerken en nieuwe zakenrelaties te ontmoeten.

Meer informatie

Holland Networking Lunch

Op woensdag 31 mei organiseert Netherlands Maritime Technology (NMT) in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Oslo, Deal Drechtsteden, Innovation Quarter en Rotterdam Partners een netwerklunch in de Holland Lounge. Tijdens de lunch worden diverse Nederlandse kostenreducerende oplossingen gepresenteerd aan relaties van de Holland Paviljoen deelnemers. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om te netwerken.

Green corner

In de Green corner in de Holland Lounge worden duurzame Nederlandse oplossingen getoond aan de bezoekers van Nor-Shipping. NMT verzamelt sinds 2016 duurzame oplossingen van haar leden op www.sustainable-maritime-solutions.nl. Heeft u een duurzame oplossing voor de maritieme industrie? Meld uw bedrijf aan.

Deelnemers Holland Paviljoen

 

U bent van harte welkom voor een bezoek aan het Holland Paviljoen, standnummer CO1-14 & CO2-14.

Meer informatie

Voor meer informatie over het Holland Paviljoen neem contact op met Joëlla Lucas, Trade Promotion Manager bij NMT, via T 088 44 51 024 of E lucas@maritimetechnology.nl.