C-Job Naval Architects onderzoek naar ammoniak als scheepsbrandstof genomineerd voor Maritime Designer Award

C-Job Naval Architects’ Niels de Vries is genomineerd voor de Maritime Designer Award met zijn onderzoek ‘Safe and effective application of ammonia as a marine fuel’. De Maritime Designer Award zal op 4 november 2019 worden uitgereikt.

Meer informatie

Niels de Vries, Lead Naval Architect bij C-Job, heeft recent zijn onderzoek gepubliceerd waaruit bleek dat ammoniak veilig en effectief worden toegepast als scheepsbrandstof om schadelijke emissies in de maritieme industrie te verminderen.

Over zijn nominatie zegt Niels de Vries “Ik voel me vereerd dat mijn onderzoek is genomineerd voor de prestigieuze Maritime Designer Award. Daarnaast waardeer ik dat het belang van hernieuwbare brandstoffen voor de scheepvaart wordt belicht.”

De Maritime Designer Award is bedoeld voor individuele ontwerpers, promovendi, recent afgestudeerden en start-ups die menen dat hun werk en aanpak meer aandacht en een bredere discussie verdient. De ‘Samenwerkende Maritieme Fondsen’ stellen aan de winnaar een bedrag van maximaal €24.000 ter beschikking om verdere ontwikkeling van de betreffende ontwerpmethode of -oplossing financieel te stimuleren.