Heerlijk luisteren naar interessante talks op De Maritieme Podcast. Tijdens de zomer van 2020 is Netherlands Maritime Technology gestart met een nieuw initiatief; maritieme podcasts over thema’s die jou aanspreken. De eerste vijf podcasts zijn gewijd aan de sectorjaarcijfers van 2019. De eerstvolgende, die medio november 2020 wordt gepubliceerd, gaat over de beurs Europort 2021. Je vindt de podcasts in Apple Podcasts of Spotify. Of stream ze via de links hieronder.

De Maritieme Podcast no.1 ‘Binnenvaart, visserij en kleine zeegaande schepen’ met Benjamin Grefkens van Neptune Shipyards

Deze eerste Maritieme Podcast gaat over ‘Binnenvaart, visserij en kleine zeegaande schepen’, met sectormanager Nick Bakker en zijn gast in de studio; Benjamin Grefkens van Neptune Shipyards. Klik hier om de podcast te beluisteren.

De Maritieme Podcast no. 2 ‘Zeescheepsreparatie’ met Jeroen Heesters van Damen Shiprepair

Maritieme Podcast no. 2 gaat over ‘Zeescheepsreparatie’, met sectormanager Sander den Heijer en zijn gast in de studio; Jeroen Heesters van Damen Shiprepair. Klik hier om de podcast te beluisteren.

De Maritieme Podcast no. 3 ‘Superjachtbouw’ met Marsha van Buitenen van Feadship

In de derde aflevering van De Maritieme Podcast gaat sectormanager Arnold de Bruijn in gesprek met Marsha van Buitenen van Feadship/Koninklijke De Vries Scheepsbouw over de resultaten van de Superjachtbouw. Klik hier om de podcast te beluisteren.

De Maritieme Podcast no.4 ‘Maritieme Toeleveranciers’ met Antoinette Willemsen van CSI Control Systems

Er zijn bijna 300 maritieme toeleveranciers bij NMT aangesloten. Wil je weten hoe deze bedrijven het in 2019 hebben gedaan? Luister dan deze aflevering van De Maritieme Podcast, waarin Public Affairs Coördinator Erik Salverda in gesprek gaat met Antoinette Willemsen van CSI Control Systems. Klik hier om de podcast te beluisteren.

De Maritieme Podcast no.5 ‘Zeescheepsnieuwbouw’ met Roel de Graaf

In Nederland bouwen we al eeuwen zeegaande schepen. Maar de zeescheepsnieuwbouw verkeert in zwaar weer. Netherlands Maritime Technology directeur Roel de Graaf vertelt hoe dat komt en welke (Europese) maatregelen er nodig zijn. Het volledige plan voor de Nederlandse maritieme maakindustrie presenteert NMT later dit jaar in de sectorstrategie 2030. Klik hier om de podcast te beluisteren.