Doe jij mee met de eerste NMT ledentoertocht op zaterdag 10 juli?

Vind je het leuk om vlak voor de zomervakantie met andere NMT-leden een route van circa 100 kilometer te fietsen? Meld je dan nu aan voor de eerste editie van de NMT ledentoertocht. Het start- en eindpunt is bij Royal IHC in Kinderdijk en halverwege staat een koud blikje cola klaar bij Ruijtenberg Shipyard in Raamsdonksveer.

Deelname is gratis en exclusief voor leden van NMT. Wacht niet te lang met inschrijven want vanwege de huidige maximale groepsgrootte voor sporters, beperken we ons tot 50 inschrijvingen. Tijdens de tocht hanteren we fietsgroepen van maximaal 5 personen.

De Route

Vanaf Kinderdijk rijden we richting Gorinchem, daar steken we de Merwedebrug over en rijden we via Almkerk naar Raamsdonksveer. Na de stop fietsen we via de Moerdijkbrug, Barendrecht en Alblasserdam terug naar Kinderdijk. Onderweg passeren veel NMT-lidbedrijven.

Praktische informatie

Start: Om 9.30 uur vertrek bij Royal IHC in Kinderdijk. Vanaf 9.00 uur staat er een kop koffie klaar op het parkeerterrein. We starten in groepjes van circa vijf personen, zodat we niet met grote pelotons over de openbare weg rijden. Er wordt een dringend beroep gedaan op iedereen om de verkeersregels in acht te houden.

Pitstop: Na circa 50 kilometer stoppen we bij Ruijtenberg Shipyard in Raamsdonksveer. Bij Ruijtenberg kan van het toilet gebruik worden gemaakt, kun je bidons bijvullen een en staat er een blikje cola klaar.

Finish: Het eindpunt is Royal IHC in Kinderdijk.

Proviand: Er is geen catering beschikbaar. Zorg zelf voor voldoende eten voor onderweg, voor zonnebrand en voor een extra binnenbandje etc.

Route: Je ontvangt na aanmelding een gpx-bestand met de route. Deze kun je zelf op je fietscomputer invoeren. Heb je geen apparaat waarmee dit mogelijk is? Zoek dan op de dag zelf iemand op die er wel over beschikt en vraag of je met hem of haar mee kunt fietsen.

Ben je erbij op zaterdagochtend 10 juli?