Eerland Shiprepair BV breidt uit

De vraag naar scheepsreparaties vanuit de zeevaart neemt toe. Om hier adequaat op te kunnen inspelen, neemt Eerland Shiprepair eind dit jaar een extra locatie in gebruik: op pier 8 in de Rotterdamse Waalhaven.

Meer informatie

De extra locatie van Eerland Shiprepair BV, een Nederlands bedrijf wereldwijd bekend door zijn ervaring in de scheepsreparatie, betreft een opslagterrein van ruim 4000 m2 op pier 8 in de Waalhaven van Rotterdam. “Dit terrein is gelegen aan diep water, we gaan daar beschikken over afmeerfaciliteiten voor schepen tot 250 meter,” zegt Willem Eerland, directeur van Eerland Shiprepair BV. “Er is een ligplaats voor een drijvend dok, het terrein wordt voorzien van loods- met kraanfaciliteiten en de ligplaats wordt uitgerust met  een rijdende havenkraan. Wij zijn zeer positief over deze uitbreiding van ons bedrijf. Met een eigen afmeersteiger voor zeeschepen kunnen we vanuit eigen beheer nóg beter inspelen op wensen van onze opdrachtgevers door op eigen locatie alle voorkomende reparatiewerkzaamheden 24/7 uit te voeren. We gaan deze uitbreidingslocatie eind dit jaar in gebruik nemen, we kijken ernaar uit.”

Eerland Shiprepair is al 42 jaar actief in de scheepsreparatie en ISO 9001en VCA** gecertificeerd door LRQA, beschikt over een zelfvarend kraanschip met een hijscapaciteit van 35 ton tot een hijshoogte tot 45 meter en wereldwijd actief in:

–       Staalreparatie, zoals huid- en ruimschade, leidingwerk, pontons
–       Gecertificeerd laswerk van staal, aluminium, rvs en duplex
–       Revisie van alle soorten anker- en afmeerlieren
–       Reparatie gangways
–       Reparatiereizen