Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Idee café Maritime Delta – Think Smart

Think Smart!  Technologie die de maritieme wereld transformeert.
Op dinsdagmiddag 9 mei organiseert Martime Delta ideecafé Think Smart. Deze bijeenkomst vindt plaats tijdens de Maritime Industry beurs 2017 in Gorinchem. De maritieme wereld maakt een periode van grote verandering door. De huidige markt en maatschappij vragen om een hoge mate van efficiëntie en flexibiliteit. Het is daarom essentieel om te blijven innoveren en optimaal gebruik te maken van beschikbare technologie en ICT-toepassingen.

Organisator

Organisatie en programma

Het ideecafé wordt georganiseerd door InnovationQuarter en Netherlands Maritime Technology en maakt onderdeel uit van het programma Maritime Delta. Maritime Delta is een samenwerkingsverband van bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen in de maritieme delta, het gebied van Tweede Maasvlakte tot en met Gorinchem en Werkendam. Het programma ziet er als volgt uit:

13:15 – 13:45 uur             Inloop

13:45 – 14:00 uur             Welkom en introductie – (Gastheer Edward Gilding – InnovationQuarter)

14:00 – 14:15 uur             Internet of Things: IoT en business kansen voor mijn bedrijf – (Harald Feijth – Kamer van Koophandel)

14:15 – 14:30 uur             Sensoring: Met één sensor op het vliegwiel, toegang tot essentiële informatie voor optimalisatie van motor management – (Mark Dorsteen – REDS Maritime / Aviso Instruments)

14:30 – 14:45 uur             Robotisering; Hoe robots worden ingezet bij Machinefabriek De Waal, via het TIMA project (Toegepaste Innovaties voor Maritieme Automatisering) – (Rolf Maliepaard – Machinefabriek De Waal)
 
14:45 – 15:00 uur            Augmented Reality; Slim gebruik van technologie voor onderhoud en reparaties. (Raymon Lubbers – FEO-AR)
 
15:00 – 15:15 uur            Afsluiting (Gastheer Edward Gilding)

Locatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdagmiddag 9 mei in het Kennistheater op de beursvloer van Maritime Industry 2017. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via deze link.
Let op: Registratie voor deze bijeenkomst is kosteloos, maar u dient zich ook aan te melden voor de Maritime Industry beurs om toegang te krijgen tot het Kennistheater waar de bijeenkomst plaatsvindt.
Aanmelden voor Maritime Industry 2017 kan via: http://booking.evenementenhal.nl/nl/maritime-industry-2017/gorinchem

Maritime Industry 2017

De beurs Maritime Industry 2017 vindt plaats van 9 tot en met 11 mei  in de Evenementenhal in Gorinchem Doel van de beurs is om het netwerk tussen ondernemers in de zeevaart, binnenvaart en visserij te versterken en de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de branche onder de aandacht te brengen. Klik hier voor meer informatie over de beurs.

Adres

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Wij hopen u op 9 mei te mogen verwelkomen voor een inspirerende bijeenkomst!