Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Informatiebijeenkomsten SDS-regeling 2019

De Subsidieregeling Duurzame Scheepsbouw (SDS) heeft als doel de marktintroductie van duurzaamheid bevorderende innovaties in de scheepsnieuwbouw en –ombouw, en op offshore-constructies te versnellen. Meer weten hierover? Kom op 27 of 28 maart 2019 naar de informatiebijeenkomst en laat je informeren over de voorwaarden en het aanvraagproces.

Organisator

Voorlichting

Voor het derde opeenvolgende jaar is er budget beschikbaar voor aanvragen van subsidie op duurzaamheid bevorderende innovaties in de scheepsnieuwbouw en –ombouw en op offshore-constructies. De regeling is inhoudelijk gelijk gebleven ten opzichte van vorig jaar.

Om de sector te helpen zich goed voor te bereiden en kwalitatief goede aanvragen in te kunnen dienen organiseert NMT in samenwerking met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ook dit jaar twee informatiebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten wordt de SDS-regeling toegelicht, met aandacht voor het aanvraagproces en tips om de kwaliteit van je aanvraag te kunnen verhogen. Vanzelfsprekend is er ook gelegenheid om vragen te stellen, desgewenst ook één op één met RVO-adviseurs.

Naar verwachting wordt de regeling op 15 mei 2019 9.00 uur opgesteld voor indienen van aanvragen.

Houd ook de website van RVO in de gaten. Hier vind je alle benodigde informatie over de SDS-regeling en over het proces om een aanvraag in te kunnen dienen.

Bekijk hier het dossier over de SDS-regeling

Data

Je kunt kiezen uit de volgende opties:

  • Groningen: 27 maart 2019, 12:00 tot 13.30 uur
    • Provinciehuis Groningen, Jansstraat 4, 9712 JN Groningen
  • Den Haag: 28 maart 2019, 10.00 tot 11.30 uur
    • RVO, Prinses Beatrixlaan 2, 2595 AL Den Haag

Let op: voor toegang op beide locaties is het verplicht een geldig identificatiebewijs te tonen (rijbewijs, ID-kaart of paspoort)

Aanmelden

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis.