INMEX China 2022

INMEX China 2022

Van 1 t/m 3 december 2022 organiseert NMT een NL Paviljoen op de beurs INMEX China te Guangzhou.
Deze 10e editie zal weer plaatsvinden in het Poly World Trade Center.

INMEX China

INMEX China in Guangzhou is de grootste en meest gevestigde internationale maritieme beurs in het zuiden van China. Deze 10e editie van de beurs kenmerkt zich door een grote reeks innovatieve equipment en maritieme technologie te presenteren door zowel lokale als internationale exposanten. Deze beurs is een ideaal platform om te netwerken.

Tijdens INMEX China in 2018 namen er 518 exposanten deel ,waren er 6 landen paviljoens aanwezig, waaronder: China, Korea, Noorwegen, Singapore, Duitsland en Nederland.

Het totale aantal bezoekers lag op 13.672 uit 23 landen en regio’s.

 

Kosten

De kosten per m2 voor leden van NMT bedragen €795,- excl. BTW. Niet-leden betalen €895,- excl. BTW. Er geldt een minimale afname van 9 m2 per bedrijf. Prijzen zijn excl. reis- en verblijfskosten.

Het NL-paviljoen gaat alleen door wanneer er voldoende deelnemers zijn. In geval dat het NL-paviljoen niet door kan gaan wegens te weinig interesse, zullen wij uiteraard voor de deelnemers met een gepaste oplossing komen.

 

Deelname is inclusief

  • Standbouw inclusief uiting van je bedrijfslogo en bedrijfsnaam
  • Standinventaris, elektra en verlichting
  • Gezamenlijke centrale lounge met catering, inclusief lunch
  • NL-netwerkreceptie
  • Aanbod NMT-transsportarrangement
  • Gezamenlijke PR
  • WiFi beschikbaar in het NL Paviljoen
  • Ondersteuning vanuit NMT

Chinese markt

Chinese scheepswerven ontvingen in 2020 orders voor 346 schepen (7,4 miljoen CGT), goed voor 40% van de wereldwijde orderintake in CGT-termen. Hoewel de scheepsbouw in het eerste kwartaal van 2020 werd verstoord door de uitbraak van Covid-19, wisten Chinese werven snel te herstellen en de gevolgen van de crisis te overwinnen dankzij krachtig overheidsoptreden. In 2020 leverden Chinese werven 721 schepen op met een totale waarde van 11,3 miljoen CGT. Het aantal orders is in de eerste helft van 2021 aanzienlijk gegroeid. Daarnaast voorspellen Chinese functionarissen dat de sterke groei van scheepsbouworders in de eerste helft van 2021 de rest van het jaar zal aanhouden. Daarnaast zorgt de vergroening van schepen voor extra kansen.

Heb je een specifieke vraag? Neem dan contact op met Evy Menheere, Junior Trade Promotion Manager bij NMT via T 088 44 51 014 of menheere@maritimetechnology.nl.