INMEX Vietnam 2021

Vietnam schommelt de laatste jaren rond de tiende plek in de ranking van het wereldwijde orderboek, een significante speler op het gebied van scheepsbouw dus. Reis af naar Ho Chi Minh City. In deze stad vindt van 7 t/m 10 juli 2021 voor de achtste keer op rij de enige internationale maritieme beurs van Vietnam plaats; INMEX Vietnam 2021.

Let op! Alle geplande Holland Paviljoens en handelsmissies gaan door onder voorbehoud van de maatregelen rondom Corona in Nederland en het land van de activiteit. De medewerkers van Trade monitoren steeds de ontwikkelingen en houden deelnemers hiervan op de hoogte. Voor vragen kun je terecht bij Joëlla Lucas (Europa) of Marjan Lacet (Azië).

Zes redenen om te kiezen voor deelname via het Holland Paviljoen

1) Door de opvallend Nederlandse uitstraling die het Holland Paviljoen typeert, weet de beursbezoeker die op zoek is naar kwaliteit en innovatief vakmanschap jouw bedrijf zeker te vinden.
2) Het Holland Paviljoen van 90 m2 is uitstekend gelegen, gelijk bij de hoofdingang. Met aan de linkerzijde de stand van Weichai en rechts het Singapore paviljoen, welke beide altijd veel bezoekers trekken. Een toplocatie voor bedrijven die het verdienen in de spotlights te staan. Kies zelf het gewenste aantal meters. Er geldt een minimale hoeveelheid meters voor jouw stand, geen maximale.
3) Bespaar tijd en moeite. Neem heerlijk ontzorgd deel aan INMEX Vietnam. NMT maakt het voor je mogelijk en biedt je ook het comfort van de beschikbaarheid over WiFi.
4) De gezelligheid van het samen met andere Nederlandse maritieme bedrijven deelnemen aan een beurs. Via het Holland Paviljoen bouw je aan en onderhoud je je maritieme netwerk.
5) Nodig al je (potentiële) klanten uit voor de Holland Networking Reception.
6) NMT brengt de ‘Hollandse touch’ mee. Het barpersoneel zorgt ervoor dat je je dag kunt starten met verse koffie. Ook kaas, pepermuntjes en drop staan voor je klaar in het paviljoen.

Holland Paviljoen

Deelname is inclusief:

  • Standbouw inclusief uiting van je bedrijfslogo en -naam
  • Standinventaris, elektra en verlichting
  • Gezamenlijke centrale lounge met catering (exclusief lunch)
  • Holland netwerkreceptie
  • Aanbod NMT reis- en transportarrangement
  • Gezamenlijke PR
  • WiFi beschikbaar op het Holland Paviljoen
  • Ondersteuning vanuit NMT

Oppervlakte paviljoen

90 m2.

Kosten

De kosten per m2 voor leden van NMT bedragen €730,- excl. BTW. De kosten per m2 voor niet-leden bedragen €830,- excl. BTW. Minimale afname 9 m2 per bedrijf. Prijzen zijn exclusief reis- en verblijfkosten.

Let op: Deze beursdeelname wordt onder voorbehoud van genoeg aanmeldingen georganiseerd (minimaal 6).

Kortingsmogelijkheid

Mogelijk kan jouw mkb-bedrijf door gebruikmaking van de missievoucher t/m € 1.500 korting krijgen op Trade activiteiten van NMT. Klik hier voor meer informatie.

Over de beurs

De voorgaande editie van deze beurs, in 2019, trok meer dan 200 exposanten, waarvan slechts 10% lokaal. Zo waren er bedrijven uit Australië, China, Duitsland, India, Indonesië, Japan, Korea, Rusland, Singapore, het Verenigd Koninkrijk en Amerika. Ruim 4100 bezoekers bezochten de beurs, afkomstig uit een kleine 40 landen. Hun bezoekersprofiel? Met name inkopers, scheepsmakelaars, reders, scheepsbouwers, superintendents en overheidsvertegenwoordigers. De aanstaande editie van INMEX Vietnam gaat plaatsvinden in het Saigon Exhibition Convention Center (SECC), in Ho Chi Minh City. Boek nu je stand in het Holland Paviljoen en ontvang vele interessante gasten in jouw stand.

De Vietnamese markt

De lange kustlijn, strategische locatie, en het feit dat Vietnam tot één van de lagelonenlanden behoort maken het land interessant. Sinds een aantal jaar worden er ook steeds specialere schepen gebouwd in Vietnam. Bovendien openen steeds meer buitenlandse scheepsbouwers er een vestiging, zoals het Australische Austal, dat zich in 2018 heeft gevestigd in Vung Tau. Damen uit Nederland is ook van de partij evenals Vard uit Noorwegen, Piriou uit Frankrijk en HHI uit Zuid-Korea.

Damen heeft sinds 2014 een compleet nieuwe werf in Song Cam. In aantallen zeeschepen is Damen Song Cam absoluut koploper, ze bouwen voornamelijk sleepboten en crewboats tot 60 meter. Ook is het ontwerp van diverse schepen voor de Vietnamese kustwacht afkomstig van Damen. Austal Vietnam heeft in 2020 haar eerste schip te water gelaten, een 94 meter lange high-speed catamaran. Naast de bouw van alweer een tweede expeditie cruiseschip heeft Vard Vung Tau recentelijk laten weten een 85 meter lange Service Operation Vessel (SOV) te gaan bouwen. Ook HHI is van de partij. Neem bijvoorbeeld de order voor vier MR tankers van Pan Ocean die HHI samen met de lokale staatsscheepsbouwer HMD gaat bouwen.

Op het gebied van marine en kustwacht is er in Vietnam veel activiteit. Zomaar een greep uit het nieuws: Japan heeft in maart 2020 toegezegd Vietnam te helpen met technologieën voor marineschepen, ook heeft Vietnam veel kleine patrouilleboten geleverd aan Nigeria en gemeld dat toekomstige exportorders niet moeten worden uitgesloten. Gezien de spanningen rond de Zuid-Chinese Zee kan ook verwacht worden dat de investeringen in de Vietnamese marinebouw zullen blijven aanhouden, al komen de grootste marineschepen nog steeds uit het buitenland.

Aanmelden

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Marjan Lacet, Trade Promotion Manager bij NMT via T 088 44 51 022 of E lacet@maritimetechnology.nl.