IRANIMEX 2017

Na een zeer succesvol eerste Holland Paviljoen op IRANIMEX in 2016, organiseert Netherlands Maritime Technology ook in 2017 weer een Holland Paviljoen op deze beurs. IRANIMEX, powered by Europort, vindt plaats van 12 – 14 december 2017 op Kish Island. Het is nu mogelijk om u aan te melden voor een stand in het Holland Paviljoen.

Organisator

Opvallen in het Holland Paviljoen

Wilt u naar IRANIMEX 2017 op Kish Island? Er zijn 6 goede redenen om te kiezen voor een stand in het Holland Paviljoen.

1) Door de opvallend Nederlandse uitstraling die het Holland Paviljoen typeert, weet de beursbezoeker die op zoek is naar kwaliteit en innovatief vakmanschap u zeker te vinden.

2) Het Holland Paviljoens van 240 m2 is uitstekend gelegen in hal B dicht bij de grotere Iraanse partijen.  Een toplocatie voor bedrijven die het verdienen in de spotlights te staan. Kies zelf het gewenste aantal meters. Er geldt een minimum van 12 m2 voor uw stand, geen maximum.

3) Bespaar tijd en moeite. Neem heerlijk ontzorgd deel aan IRANIMEX. NMT maakt het voor u mogelijk.

4) De gezelligheid van het samen met andere Nederlandse maritieme bedrijven deelnemen aan een beurs. Via het Holland Paviljoen bouwt u aan en onderhoudt u uw maritieme netwerk.

5) Ontmoet nog meer (potentiële) klanten tijdens het Holland Network event.

6) NMT brengt de ‘Hollandse touch’ mee. Het overwegend Nederlandse barpersoneel zorgt ervoor dat u uw dag kunt starten met verse koffie. Ook kaas, pepermuntjes en drop reizen met u mee.

Holland Paviljoen

Deelname is inclusief:

  • Standbouw inclusief uiting van uw bedrijfslogo en bedrijfsnaam
  • Standinventaris, elektra en verlichting
  • Gezamenlijke centrale lounge met catering
  • Holland Networking Reception
  • Aanbod reis- en transsportarrangement
  • Gezamenlijke PR
  • Ondersteuning vanuit NMT

Oppervlakte paviljoen

240 m2

Kosten

De kosten per m2 voor leden van Netherlands Maritime Technology bedragen €515,- excl. BTW. De kosten per m2 voor niet-leden bedragen €615,- excl. BTW. Er geldt een minimale afname van 12 m2 per bedrijf. Prijzen zijn excl. registratie fee van eenmalig €295,- en reis- en verblijfskosten.

Kortingsmogelijkheid voor start-ups

Mogelijk komt uw start-up in aanmerking voor deelname aan deze beurs met een missievoucher. De korting kan oplopen t/m € 1.500. Klik hier voor meer informatie.

Video impressie IRANIMEX 2016

Klik hier voor een video-impressie van IRANIMEX 2016.

 

IRANIMEX, powered by Europort

De Iran International Maritime Industries Exhibition (IRANIMEX) is de enige professionele maritieme beurs in Iran en vindt dit jaar voor de 19e keer plaats. In 2016 was er een beursoppervlakte van 20.000 m2 en waren er ca. 300 standhouders uit 21 landen. De beurs trok 9000 bezoekers uit 17 verschillende landen. De beurs vindt plaats op Kish Island. Dit eiland is een Economic Free Zone wat het veel gemakkelijker voor internationale reizigers om zonder ingewikkelde procedures in te reizen, er is namelijk geen visum nodig.

De Iraanse markt

Gezien de plannen van Iran om flink te investeren in de wederopbouw van hun koopvaardijvloot is Iran momenteel booming in de maritieme industrie. De banken werken echter nog niet mee, wat het nog wat lastig maakt om zaken te doen met Iran. Toch vonden er het afgelopen jaar ontwikkelingen plaats in de maritieme industrie in Iran. Er is geld besteed aan havenontwikkelingen en daarbij werd voor $2,4 miljard uitgegeven aan nieuwe schepen bij Hyundai Shipyards. Iraanse bedrijven zijn op zoek naar Internationale contacten en hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Het is daarom van belang dat Nederlandse bedrijven naar Iran blijven afreizen om potentiële zakenpartners te ontmoeten. Deelnemen aan IRANIMEX is alleen daarom al een uitgelezen kans.

Meer informatie & inschrijven

Klik hier om uw bedrijf aan te melden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joëlla Lucas, Trade Promotion Manager bij Netherlands Maritime Technology.