Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Marintec 2017 (VOL)

Van 5 tot en met 8 december 2017 organiseert NMT het Holland Paviljoen op de beurs Marintec in Shanghai. Marintec brengt al meer dan 30 jaar de belangrijkste internationale spelers uit de scheepsbouwsector samen op één locatie. Reserveer nu uw stand!

Organisator

knop_meld_u_aan

Zes redenen om te kiezen voor deelname via het Holland Paviljoen

1) Door de opvallend Nederlandse uitstraling die het Holland Paviljoen typeert, weet de beursbezoeker die op zoek is naar kwaliteit en innovatief vakmanschap u zeker te vinden.

2) Het Holland Paviljoen is uitstekend gelegen. Een toplocatie voor bedrijven die het verdienen in de spotlights te staan. Kies zelf het gewenste aantal meters. Er geldt een minimale hoeveelheid meters voor uw stand, geen maximale.

3) Bespaar tijd en moeite. Neem heerlijk ontzorgd deel aan Marintec. NMT maakt het voor u mogelijk en biedt u ook het comfort van de beschikbaarheid over WiFi.

4) De gezelligheid van het samen met andere Nederlandse maritieme bedrijven deelnemen aan een beurs. Via het Holland Paviljoen bouwt u aan en onderhoudt u uw maritieme netwerk.

5) Nodig al uw (potentiële) klanten uit voor de Holland Networking Reception.

6) NMT brengt de ‘Hollandse touch’ mee. Het overwegend Nederlandse barpersoneel zorgt ervoor dat u uw dag kunt starten met verse koffie. Ook kaas, pepermuntjes en drop reizen met u mee.

Holland Paviljoen

Deelname is inclusief:

  • Standbouw inclusief uiting van uw bedrijfslogo en bedrijfsnaam
  • Standinventaris, elektra en verlichting
  • Gezamenlijke centrale lounge met catering, exclusief lunch
  • Holland netwerkreceptie
  • Gezamenlijke PR
  • Aanbod NMT reis- en transsportarrangement
  • WiFi beschikbaar op het Holland Paviljoen
  • Ondersteuning vanuit NMT

Oppervlakte paviljoen

390 m2

Kosten

De kosten per m2 voor leden van NMT bedragen € 910,- excl. BTW. De kosten per m2 voor niet-leden bedragen € 1010,- excl. BTW. Er geldt een minimale afname van 9 m2 per bedrijf. Prijzen zijn excl. reis- en verblijfskosten.

Kortingsmogelijkheid

Mogelijk kan uw MKB-bedrijf door gebruikmaking van de missievoucher t/m € 1.500 korting krijgen op Trade activiteiten van NMT. Klik hier voor meer informatie.

Marintec

Shanghai is het zenuwcentrum van de Chinese scheepsbouw en de beurs Marintec China is nog steeds de grootste scheepsbouwbeurs van Azië. Tijdens deze beurs kan men de laatste technologieën en waardevolle ervaringen delen, diverse technologische seminars bijwonen en deelnemen aan belangrijke netwerkevenementen. Marintec 2015 was de grootste editie ooit, waar ‘decision’ makers vanuit de gehele wereld naartoe kwamen. Het aantal deelnemers aan de beurs neemt nog steeds jaarlijks toe, alsook de bandbreedte van het aantal producten en diensten. De beursoppervlakte is verdeeld over zes hallen in het Shanghai New International Expo Centre (SNIEC). Marintec telde tijdens de 2015 editie een totaal van 2000 exposanten (18% stijging ten opzichte van 2013) uit 31 landen, met in totaal 17 landen paviljoens en een totaal van 61.997 bezoekers. Een stijging van 7% alleen al in bezoekersaantallen ten opzichte van de beurs in 2013.

De Chinese markt (Shanghai)

Qua opleveringen van nieuwe schepen pakte China wederom de koppositie in 2015 met 35,4% van de opleveringen (941 schepen, goed voor in totaal 13,3 miljoen CGT). China had de grootste orderintake in 2015 met een aandeel van 33,3% (712 schepen, goed voor in totaal 13,1 miljoen CGT). In een dalende markt deden de Chinezen het daarmee nog steeds goed. De Chinezen hadden eind 2015 het grootste orderboek ter wereld met een aandeel van 36,4% (2354 schepen, goed voor in totaal 39,9 miljoen CGT), gevolgd door Korea met een aandeel van 26,7% (774 schepen, goed voor in totaal 29,3 miljoen CGT). De Chinese scheepsbouwsector ondergaat grote veranderingen momenteel. Nieuwe orders concentreren zich bij een beperkt aantal grotere en bekende werven. De verwachting is daarom dat er over een paar jaar veel minder werven zullen zijn in China dan er de laatste jaren waren. Bestaande werven fuseren ook tot nieuwe groepen. Het Chinese orderboek bestaat nog steeds voor een groot deel uit bulkcarriers, maar nieuwe orders concentreren zich op tankers, containerschepen en diverse soorten speciale schepen. De Chinese overheid wil ook dat de wervensector slagvaardiger wordt en zich meer gaat richten op specialistisch complex tonnage met een grotere toegevoegde waarde. De overheid bemoeit zich actief met de industrie.

Meer informatie & inschrijven

Klik hier om in te schrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjan Lacet, Trade Promotion Manager bij Netherlands Maritime Technology, via T +31 (0)88 44 51 022 of E lacet@maritimetechnology.nl.