Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

METSTRADE 2020 – Geannuleerd

METSTRADE en RAI Amsterdam maken bekend dat de Marine Equipment Trade Show, die op 17-19 november in de RAI Amsterdam gepland stond, is geannuleerd.

Let op! Alle geplande Holland Paviljoens en handelsmissies gaan door onder voorbehoud van de maatregelen rondom Corona in Nederland en het land van de activiteit. De medewerkers van Trade monitoren steeds de ontwikkelingen en houden deelnemers hiervan op de hoogte. Voor vragen kun je terecht bij Joëlla Lucas (Europa) of Marjan Lacet (Azië).

 

Over METSTRADE

In 2019 ontving METSTRADE circa 27.000 bezoekers uit 122 landen. Verder presenteerden bijna 1.670 exposanten hun producten en diensten. METSTRADE is opgedeeld in verschillende themapaviljoens, zoals het SuperYacht Pavilion (SYP), het Marine & Yard Pavilion (MYP) en het Constructional Material Pavilion (CMP).

Het Holland Paviljoen

Voor het eerst organiseert de Holland Yachting Group van NMT een Holland Paviljoen op deze beurs. Het is een ander concept dan dat NMT-leden doorgaans van ons gewend zijn.

Het paviljoen bevindt zich in het SuperYacht Pavilion (SYP). Het boeken van een stand verloopt direct via de website van METSTRADE. Hiervoor bestaat een all-inclusive stand package. Er kan alleen een keuze worden gemaakt in kleur (zwart of wit) en afmeting (12 m2, 18 m2, 24 m2 of 36 m2). Deelname aan het Holland Paviljoen is exclusief voor Holland Yachting Group leden. Een impressie van de stand vind je op de website van METSTRADE.

Let op: Deelname aan het Holland Paviljoen is afhankelijk van beschikbaarheid. Oud-deelnemers van het paviljoen hebben voorrang op een stand. Nieuwe deelnemers in het paviljoen komen op de wachtlijst. Zodra er meters beschikbaar zijn komt de eerste in de wachtrij in aanmerking. Zodra er geen ruimte in het paviljoen beschikbaar is, krijg je een andere stand aangeboden.

Voordelen deelname Holland Paviljoen

  • Kracht van het collectief / gezelligheid met andere leden
  • Ontzorgt worden door NMT, vooraf en ter plaatse
  • Aanbod transportarrangement
  • Netwerkreceptie

Kosten en direct boeken van een stand

Zie onderstaande tabel voor de kosten voor verschillende afmetingen. Deze kosten zijn exclusief € 495,- registratiekosten en BTW.

Afmeting Standaard tarief

(na 1 maart 2020)

Early bird tarief

(voor 1 maart 2020)

Stand 12 m2 € 7.825 € 7.536
Stand 18m2 € 11.700 € 11.268
Stand 24 m2 € 15.528 € 14.952
Stand 36 m2 € 23.184 € 22.320

 

Een stand kan je boeken via de website van METSTRADE. Let op dat je kiest voor een stand package voor SuperYacht Pavilion (SYP) en dus niet voor een package voor MYP of CMP. Voordat je een stand kan boeken moet je eerst een login aanmaken. Geef bij het boeken aan dat je deel wil uitmaken van het Holland Paviljoen. Verder raden we je aan om na inschrijving een e-mail naar Joëlla Lucas te sturen (lucas@maritimetechnology.nl), zodat zij direct op de hoogte is van je inschrijving.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over METSTRADE contact op met Joëlla Lucas (Trade Promotion Manager – NMT)  via T +31 (0)88 – 445 10 24 of E lucas@maritimetechnology.nl.