METSTRADE 2020 – DYS Members only

Van 17 t/m 19 november 2020 vindt in de Amsterdam RAI de METSTRADE plaats. METSTRADE is de grootste vakbeurs voor uitrusting, materiaal en systemen voor onder andere de jachtbouwindustrie. De beurs trekt veel internationale bezoekers en biedt jou de mogelijkheid om jouw producten of diensten te presenteren, je netwerk te vergroten en te netwerken met experts en professionals over de hele wereld. De Dutch Yachting Society van NMT organiseert een Holland Paviljoen op deze beurs.

Organisator

Over METSTRADE

In 2019 ontving METSTRADE circa 27.000 bezoekers uit 122 landen. Verder presenteerden bijna 1.670 exposanten hun producten en diensten. METSTRADE is opgedeeld in verschillende themapaviljoens, zoals het SuperYacht Pavilion (SYP), het Marine & Yard Pavilion (MYP) en het Constructional Material Pavilion (CMP).

Het Holland Paviljoen

Voor het eerst organiseert de Dutch Yachting Society van NMT een Holland Paviljoen op deze beurs. Het is een ander concept dan dat NMT-leden doorgaans van ons gewend zijn.

Het paviljoen bevindt zich in het SuperYacht Pavilion (SYP). Het boeken van een stand verloopt direct via de website van METSTRADE. Hiervoor bestaat een all-inclusive stand package. Er kan alleen een keuze worden gemaakt in kleur (zwart of wit) en afmeting (12 m2, 18 m2, 24 m2 of 36 m2). Deelname aan het Holland Paviljoen is exclusief voor Dutch Yachting Society leden. Een impressie van de stand vind je op de website van METSTRADE.

Let op: Deelname aan het Holland Paviljoen is afhankelijk van beschikbaarheid. Oud-deelnemers van het paviljoen hebben voorrang op een stand. Nieuwe deelnemers in het paviljoen komen op de wachtlijst. Zodra er meters beschikbaar zijn komt de eerste in de wachtrij in aanmerking. Zodra er geen ruimte in het paviljoen beschikbaar is, krijg je een andere stand aangeboden.

Voordelen deelname Holland Paviljoen

  • Kracht van het collectief / gezelligheid met andere leden
  • Ontzorgt worden door NMT, vooraf en ter plaatse
  • Aanbod transportarrangement
  • Netwerkreceptie

Kosten en direct boeken van een stand

Zie onderstaande tabel voor de kosten voor verschillende afmetingen. Deze kosten zijn exclusief € 495,- registratiekosten en BTW.

Afmeting Standaard tarief

(na 1 maart 2020)

Early bird tarief

(voor 1 maart 2020)

Stand 12 m2 € 7.825 € 7.536
Stand 18m2 € 11.700 € 11.268
Stand 24 m2 € 15.528 € 14.952
Stand 36 m2 € 23.184 € 22.320

 

Een stand kan je boeken via de website van METSTRADE. Let op dat je kiest voor een stand package voor SuperYacht Pavilion (SYP) en dus niet voor een package voor MYP of CMP. Voordat je een stand kan boeken moet je eerst een login aanmaken. Geef bij het boeken aan dat je deel wil uitmaken van het Holland Paviljoen. Verder raden we je aan om na inschrijving een e-mail naar Joëlla Lucas te sturen (lucas@maritimetechnology.nl), zodat zij direct op de hoogte is van je inschrijving.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over METSTRADE contact op met Joëlla Lucas (Trade Promotion Manager – NMT)  via T +31 (0)88 – 445 10 24 of E lucas@maritimetechnology.nl.

Klik hier voor meer informatie en om je direct in te schrijven