Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

NMT Café: Artificial Intelligence Boost door Geert Schouten – Shipbuilder

Voorafgaand aan de zomervakantie heeft NMT een reeks NMT-cafés georganiseerd. Na een zomerstop gaan wij op 3 september weer door met de online sessies, nu om de week en op donderdag. Tijdens het twee-wekelijkse NMT café ontmoet je online collega NMT-leden, tijdens interessante kennissessies. We trappen na de zomerstop af met:

Zo geeft Artificial Intelligence de maritieme sector een innovatie- en digitaliseringsboost

Wil jij met je maritieme bedrijf ook innoveren, maar is de stap naar een volledig digitale transformatie te groot? Meld je dan aan voor deze online NMT-Café sessie met als thema ‘Artificial Intelligence (AI) in de maritieme sector.’ Geert Schouten, directeur bij Shipbuilder, neemt je stap voor stap mee door de eenvoudige route naar digitalisering. Uniek hieraan is, dat hij je uitlegt dat je door gebruik te maken van AI heel dicht bij een innovatie- en digitaliseringsboost bent.

NMT-Café nu met bier

Shipbuilder help NMT met plezier en geeft daarom de eerste twintig aanmeldingen, net als in een echt café, een rondje van Shipbuilder persoonlijk bij je thuis!

Dus schrijf je snel in en ontvang ook nog een lekker bierpakket van PAAP!

Twee-wekelijks online netwerkmoment

Om de donderdag organiseren we van 16.00 tot 17.00 uur een online netwerkmoment via ZOOM. Het allerbelangrijkste hierbij is natuurlijk dat NMT leden elkaar weer kunnen ontmoeten en horen hoe het bij elkaar gaat. Dus wil je in contact komen met andere leden om ervaringen te delen, vragen te stellen of gewoon om elkaar even te spreken, schrijf je dan in.

Schrijf je ook in voor de andere NMT-cafés:

  • 3 september: Zo geeft Artificial Intelligence de maritieme sector een innovatie- en digitaliseringsboost – Geert Schouten van Shipbuilder
  • 17 september: Terug naar kantoor; update arbeidsrecht na corona, hoe ver mag je als werkgever en werknemer gaan? – Zwartbol Advocaten
  • 1 oktober: De maakbaarheid van een sterke reputatie – Maarten Halsema van IVRM reputatie
  • 15 oktober: Samenwerken & grenzen verleggen – Jan van Halst

Zien we jou bij een of meer van onze NMT cafés?