Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

NMT Café: Maritime Delta

Tijdens het NMT café ontmoet je online niet alleen collega NMT-leden, maar vergroot je ook je kennis. Op donderdag 10 december leer je meer over:

Martime Delta

Het samenwerkingsverband Maritime Delta zet zich in om het regionale cluster Maritime Delta te versterken op het gebied van innovatie en human capital. Door het opzetten en stroomlijnen van initiatieven in de regio zorgen de partners van Maritime Delta er samen voor dat het maritiem cluster haar toppositie behoudt en versterkt! Wil je meer weten over hoe de Maritime Delta je kan helpen bij innovatieprocessen binnen jouw bedrijf, hoe ze je kunnen steunen bij het vinden van samenwerkingspartners of meer weten over de markt in deze regio? Schrijf je dan in.

Online netwerkmoment

Net NMT-cafe is een online netwerkmoment van 16.00 – 17.00 uur via ZOOM. Het allerbelangrijkste hierbij is natuurlijk dat NMT leden elkaar weer kunnen ontmoeten en horen hoe het bij elkaar gaat. Dus wil je in contact komen met andere leden om ervaringen te delen, vragen te stellen of gewoon om elkaar even te spreken, schrijf je dan in.