Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

NMT Netwerkbijeenkomst (Members Only)

Wil je wat opsteken over jouw vakgebied en tegelijk netwerken met je collega’s in de branche? Netherlands Maritime Technology (NMT) nodigt je als lid graag uit voor de NMT Netwerkbijeenkomst op 22 november a.s. We hebben een bijzonder gevarieerd programma voor je samengesteld vanaf 14.00 uur en we zijn verheugd dat SKF BV in Nieuwegein deze keer onze gastheer is.

Zeven redenen om erbij te zijn

1) Kennis opdoen over jouw favoriete onderwerpen naar keuze.

2) Leer van andere leden tijdens de keuze onderdelen van het programma ‘Cybercrime en – security’, ‘Business doen in Rusland’ en ‘Condition Based Maintenance’.

3) Mis het niet; we bieden je een vervolg op Olof Bik’s keynote tijdens de vorige NMT Netwerkbijeenkomst. Thema: ‘Kennismanagement voor een toekomstgerichte organisatie’.

4) Gebruikt jouw bedrijf de in- en verkoopvoorwaarden voor HME of VNSI? Deze zijn onlangs herzien en worden na de workshop tijdens de NMT Netwerkbijeenkomst afgerond. Gebruik dit moment om vragen te stellen en toelichting te krijgen.

5) Gastheer SKF BV verzorgt rondleidingen, onder meer in hun laboratoria. Een unieke kans!

6) We bieden je volop gelegenheid om te netwerken. Praat bij met branchegenoten en nieuwe leden van NMT.

7) Wat zijn de overeenkomsten en de verschillen tussen de maritieme sector en de drijvende sector? Jelle Vedder van Interdisciplinair Ingenieurs- & Consultancybureau Bartels & Vedder neemt je mee in zijn wereld van drijvend bouwen, werken en wonen.

Programma

Deelsessies

Klik hieronder voor meer informatie over de deelsessies:

Aanmelden

Deelname is alleen mogelijk voor NMT leden en een selectie genodigden. Er zijn geen deelnamekosten.

Door dit bestand te openen kun je de bijeenkomst in je agenda zetten.

Vragen? Neem contact op met Jeannette Lucas, Event Manager bij NMT, via lucascolijn@maritimetechnology.nl of T 088 44 51 043.