Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

NMT-stand op Maritime Industry 2017

Op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 mei 2017 neemt Netherlands Maritime Technology (NMT) als exposant deel aan Maritime Industry. Deze beurs vindt plaats in de evenementenhal in Gorinchem.

NMT staat voor u klaar

Maritime Industry is met meer dan 500 exposanten en ruim 14.000 bezoekers het meest complete platform voor de binnenvaart, zeevaart en visserij. Diverse NMT-leden uit segmenten als scheepsbouw en afbouw, reparatie, machinebouw, installatietechniek, voortstuwing, elektrotechnische installaties, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, interieurbouw en dienstverlening zijn op de beurs aanwezig. Reden waarom NMT ook aanwezig is op deze beurs. NMT hoopt u op één van deze dagen te mogen verwelkomen in stand 222. De vertegenwoordigers van NMT staan u graag te woord en zijn er om eventuele vragen te beantwoorden.

Beursvloer Maritime Industry nog groter dan voorheen

Dit jaar is Maritime Industry nog groter dan voorheen. Een mooie gelegenheid om de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de branche.

Adres

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2 4207
HZ Gorinchem

Programma

Klik hier voor een beschrijving van het volledige programma.

Aanmelden

Wilt u deze beurs bezoeken? Klik dan hier om u aan te melden.