Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

NMT Zeildag 2018 (Members Only) VOL!

Speciaal voor zeilliefhebbers organiseert Netherlands Maritime Technology (NMT) de tweejaarlijkse NMT Zeildag op 15 juni a.s. Op de Kagerplassen wordt op deze dag door onze vaste wedstrijdleiding, Bertelt Kolthof & Chris ten Hoopen, een mooi wedstrijdparcours uitgezet. De sfeervolle, geheel vernieuwde ambiance ‘De Kaagsociëteit’, biedt verder alles voor een geslaagde dag! Meld jouw zeilteam vandaag nog aan en hijs met ons de zeilen op deze ledendag bij uitstek waarop sportieve competitie en netwerken centraal staan. Individueel deelnemen is uiteraard ook mogelijk. Let op: de uiterste aanmelddatum is inmiddels verlopen. Er zijn geen boten meer beschikbaar.

Organisator

Bedrijfszeilboot

Stel jouw zeilteam samen en beleef samen een leuke, sportieve dag! Boek een bedrijfsboot waarin je met jouw zeilteam van maximaal vier personen de strijd aangaat voor een plaats op het erepodium. Wint jouw team de Tsjerk Hiddeszbokaal?

Je bedrijfszeilboot wordt standaard voorzien van een eigen vlag met bedrijfslogo.

De kosten voor een bedrijfszeilboot bedragen € 450,- excl. BTW. Er is in de zeilboot ruimte voor maximaal vier personen.

Individuele deelname

Lukt het niet om een team samen te stellen maar wil je wel meevaren? Je kunt je ook individueel aanmelden. NMT stelt de teams voor deze boten samen en biedt je een plezierige dag met branchegenoten. Weinig of geen zeilervaring? Geen probleem, wij plaatsen jou op deze dag bij andere, meer ervaren zeilers. Geef je ervaringsniveau aan op het inschrijfformulier.

De kosten voor individuele deelname bedragen € 100,- excl. BTW per persoon.

Programma

09.00 uur Ontvangst met koffie en thee en een heerlijke Leidse stroopwafel

10.00 uur Uitleg wedstrijdparcours

10.15 uur Wedstrijdzeilen

12.30 uur Uitgebreide netwerklunch met luxe broodjes, een kroket & soepje

14.00 uur Wedstrijdzeilen

16.30 uur Prijsuitreiking & netwerkborrel met puntzak friet & bittergarnituur

18.00 uur Einde

Locatie

De Kaagsociëteit
Sweilandpolder 8
2362 AG Warmond

Let op! Wacht niet te lang met inschrijven. Op 25 mei sluit de inschrijving. 

Meer informatie & aanmelden

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Neem voor meer informatie contact op met Jeanine Kwakernaak van NMT via T 088 44 51 063 of E kwakernaak@maritimetechnology.nl.