NMT Zeildag 2019 (Members Only) – nieuwe datum

De NMT-Zeildag kon afgelopen donderdag 13 juni vanwege de weersomstandigheden helaas niet doorgaan. Gelukkig hebben we snel een nieuwe datum kunnen prikken, donderdag 5 september aanstaande. Vanaf volgende week is het weer mogelijk om je aan te melden. Deelnemers die zich al voor de eerder geplande datum van 13 juni hadden ingeschreven, behouden het recht op een plek.

Op de Kagerplassen zet onze vaste wedstrijdleiding, Bertel Kolthof & Chris ten Hoopen weer een mooi wedstrijdparcours uit. De sfeervolle ambiance ‘De Kaagsociëteit’, biedt verder alles voor een geslaagde dag! Meld vanaf volgende week jouw zeilteam aan en hijs met ons de zeilen op deze ledendag bij uitstek waarop sportieve competitie en netwerken centraal staan. Individueel deelnemen is uiteraard ook mogelijk.

Bedrijfszeilboot

Stel jouw zeilteam samen en beleef samen een leuke, sportieve dag! Boek een bedrijfsboot waarin je met jouw zeilteam van maximaal vier personen de strijd aangaat voor een plaats op het erepodium. Wint jouw team de Tsjerk Hiddeszbokaal?

Je bedrijfszeilboot wordt standaard voorzien van een eigen vlag met bedrijfslogo.

De kosten voor een bedrijfszeilboot bedragen € 550,- excl. BTW.

Individuele deelname

Lukt het niet om een team samen te stellen maar wil je wel meevaren? Je kunt je ook individueel aanmelden. NMT stelt de teams voor deze boten samen en biedt je een plezierige dag met branchegenoten. Weinig of geen zeilervaring? Geen probleem, wij plaatsen jou op deze dag bij andere, meer ervaren zeilers. Geef je ervaringsniveau aan op het inschrijfformulier.

De kosten voor individuele deelname bedragen € 135,- excl. BTW per persoon.

Programma

09:00 Ontvangst en registratie
09:40 Welkomstwoord, korte instructie en uitleg wedstrijd
10:00 Naar de zeilboten; optuigen en vertrek
10:30 Start wedstrijdzeilen
12:00 Finish en terugkeer naar het restaurant
12:15 Netwerklunch
13:45 Vertrek met de boten
14:15 Start wedstrijdzeilen
16:15 Finish, terugkeer naar het restaurant en aftuigen
16:30 Borrel
17:15 Prijsuitreiking
17:30 BBQ
19:00 Einde programma

Locatie

De Kaagsociëteit
Sweilandpolder 8
2362 AG Warmond

Neem voor meer informatie contact op met Jeannette Lucas, Event Manager bij NMT via E lucascolijn@maritimetechnology.nl of  T 088 44 51 043.