Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Nor-Shipping 2017 (VOL)

Ondanks de moeilijke situatie in de offshore is er van alles te doen in de Noorse scheepsbouw. Visserij, cruiseschepen voor poolexpedities en offshore wind zijn enkele marktsegmenten waar de Noren zich op richten. Reden genoeg voor Nederlandse bedrijven om naar Nor-Shipping af te reizen, de beurs die plaatsvindt van 30 mei t/m 2 juni 2017 in Oslo. Netherlands Maritime Technology (NMT) organiseert hier ook dit jaar een Holland Paviljoen op een uitstekende locatie, namelijk in hal C tegenover het Noorse Paviljoen.

Organisator

Zes redenen om te kiezen voor deelname via het Holland Paviljoen

1) Door de opvallend Nederlandse uitstraling die het Holland Paviljoen typeert, weet de beursbezoeker die op zoek is naar kwaliteit en innovatief vakmanschap u zeker te vinden.

2) Het Holland Paviljoen van 396 m2 heeft een uitstekende locatie in hal C, namelijk op de kruising van de hoofdgangpaden. Een toplocatie voor bedrijven die het verdienen in de spotlights te staan. Kies zelf het gewenste aantal meters. Er geldt een minimale hoeveelheid meters voor uw stand, geen maximale.

3) Bespaar tijd en moeite. Neem heerlijk ontzorgd deel aan Nor-Shipping. NMT maakt het voor u mogelijk en biedt u ook het comfort van de beschikbaarheid over WiFi en een lekkere lunch.

4) De gezelligheid van het samen met andere Nederlandse maritieme bedrijven deelnemen aan een beurs. Via het Holland Paviljoen bouwt u aan en onderhoudt u uw maritieme netwerk.

5) Nodig al uw (potentiële) klanten uit voor de Holland Networking Reception.

6) NMT brengt de ‘Hollandse touch’ mee. Het overwegend Nederlandse barpersoneel zorgt ervoor dat u uw dag kunt starten met verse koffie. Ook kaas, pepermuntjes en drop reizen met u mee en uiteraard verse Hollandse Nieuwe.

Holland Paviljoen

Deelname is inclusief:

  • Standbouw inclusief uiting van uw bedrijfslogo en bedrijfsnaam
  • Standinventaris, elektra en verlichting
  • Gezamenlijke centrale lounge met catering, inclusief lunch
  • Holland netwerkreceptie
  • Aanbod NMT reis- en transsportarrangement
  • Gezamenlijke PR
  • WiFi beschikbaar op het Holland Paviljoen
  • Ondersteuning vanuit NMT

Oppervlakte paviljoen

312 m2

Kosten

De kosten per m2 voor leden van NMT bedragen €795,- excl. BTW. De kosten per m2 voor niet-leden bedragen €895,- excl. BTW. Minimale afname 12m2 per bedrijf. Prijzen zijn exclusief reis- en verblijfskosten.

Nor-Shipping

Door de zware marktomstandigheden moeten werven en scheepseigenaren ook alle middelen aanwenden om kosten te besparen. Juist in deze tijd ontstaan er dus openingen in het altijd zo hechte Noorse cluster voor bedrijven van buitenaf die het anders doen en kostenbesparende producten kunnen aanbieden. Door deel te nemen aan Nor-Shipping kunt u in 4 dagen honderden potentiële klanten ontmoeten. Nor-Shipping 2015 telde 32.300 bezoekers tegenover 992 exposanten. Nor-Shipping 2017 belooft wederom een succes te worden. Het Holland Paviljoen in hal C heeft opnieuw een uitstekende locatie, namelijk op de kruising van de hoofdgang-paden tegenover het Noorse Paviljoen.

Foto impressie 2015

Klik hier voor een impressie.

De Noorse Markt

De Noorse scheepsbouw en scheepvaart hebben momenteel met grote uitdagingen te maken op het gebied van de offshore olie- en gasindustrie. Orders voor offshore schepen zijn vrijwel tot stilstand gekomen. Herstel van de offshore markt laat mogelijk nog wel enkele jaren op zich wachten. Het Noorse scheepsbouwcluster heeft zich daarom op andere marktsegmenten gestort. Met enig succes. De huidige olieprijs (en zeer goede visprijzen) zorgen namelijk voor een sterke markt in de visserij en aquacultuur. Dit vertaalt zich in toenemende orders voor zogeheten ‘wellboats’ (schepen voor het vervoer van levende vis) en grote vistrawlers. Verder proberen Noorse werven in te stappen in nieuwe marktsegmenten, zoals de grote jachtbouw bij de Kleven-werf en de bouw van cruiseschepen voor poolexpedities bij Kleven en Vard. Ook staan er bij een paar Noorse werven schepen en boten op stapel voor de offshore wind industrie. Tot slot zijn Noorse reders al jaren bezig binnenlandse ferries te vervangen door schonere exemplaren, vaak varend op LNG of zelfs volledig op batterijen. Ondanks de moeilijke situatie in de offshore is er dus van alles te doen in de Noorse scheepsbouw.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joëlla Lucas, Trade Promotion Manager bij NMT via T 088 44 51 024 of E lucas@maritimetechnology.nl.