Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Offshore Energy 2019

Ook in 2019 organiseert Netherlands Maritime Technology (NMT) een groot Holland Paviljoen op Offshore Energy in Amsterdam. Tijdens deze tweedaagse beurs & conferentie tonen naar verwachting een kleine 600 exposanten hun producten en diensten aan meer dan 12.000 bezoekers met zo’n 90 nationaliteiten. ‘s Werelds grootste deskundigen, besluitvormers, inkopers, verkopers en beleidsmakers in de olie- en gas-, energie-, offshore- en E&P- industrie zijn aanwezig. Offshore Energy vindt plaats op 8 en 9 oktober 2019 in de Amsterdam RAI.

Organisator

Zes redenen om te kiezen voor deelname via het Holland Paviljoen

1) Door de opvallend Nederlandse uitstraling die het Holland Paviljoen typeert, weet de beursbezoeker die op zoek is naar kwaliteit en innovatief vakmanschap jouw stand zeker te vinden.

2) Het Holland Paviljoen is centraal gelegen in hal 1. Een toplocatie voor bedrijven die het verdienen in de spotlights te staan. Kies zelf het gewenste aantal meters. Er geldt een minimale hoeveelheid meters voor jouw stand, geen maximale.

3) Bespaar tijd en moeite. Neem heerlijk ontzorgd deel aan Offshore Energy, NMT maakt het mogelijk en biedt je ook het comfort van de beschikbaarheid over WiFi en een lekkere lunch.

4) De gezelligheid van het samen met andere Nederlandse maritieme bedrijven deelnemen aan een beurs. Via het Holland Paviljoen bouw je aan en onderhoudt je je maritieme netwerk.

5) Nodig al je (potentiële) klanten uit voor de Holland Networking Reception.

6) NMT brengt de ‘Hollandse touch’. Het Nederlandse barpersoneel zorgt ervoor dat je je dag kunt starten met verse koffie. Ook kaas, pepermuntjes en drop reizen met je mee en op diverse beurzen bedienen we jou en je klanten met een verse Hollandse stroopwafel of een Hollandse Nieuwe.

Holland Paviljoen

Deelname is inclusief:
– Standbouw inclusief uiting van je bedrijfslogo en bedrijfsnaam
– Standinventaris, elektra en verlichting
– Gezamenlijke centrale lounge met catering, inclusief lunch
– Holland netwerkreceptie
– Aanbod NMT transsportarrangement
– Gezamenlijke PR
– WiFi beschikbaar op het Holland Paviljoen
– Ondersteuning vanuit NMT

Oppervlakte paviljoen

468 m2

Kosten

De kosten per m2 voor leden van NMT bedragen €470,- excl. BTW. De kosten per m2 voor niet-leden bedragen €570,- excl. BTW. Er geldt een minimale afname van 9 m2 per bedrijf. Prijzen zijn excl. reis- en verblijfskosten.

Offshore Energy

In 2018 waren 550 exposanten present en bezochten meer dan 10.000 professionals de beurs. Het Holland Paviljoen van NMT is ook deze editie op een zeer centrale locatie te vinden in hal 1.

Internationale offshore & energie markt

Hoewel er een heel voorzichtig herstel van de olieprijs lijkt op te treden, verwachten de meeste marktpartijen voorlopig nog geen terugkeer naar 100 Dollar per vat die de markt tot medio 2014 als vanzelfsprekend beschouwde. Lager voor langer blijft het motto. In zo’n klimaat zijn innovaties om tot kostenreductie te komen belangrijker dan ooit. Grote spelers in de maakindustrie voor de offshore zitten daarom volop aan de tekentafel om te komen tot nieuwe producten die ook in een slechtere offshoremarkt competitief zijn. Bovendien beginnen de investeringen van oliemaatschappijen weer voorzichtig aan te trekken.

Daarnaast gaat de offshore windmarkt een nieuwe groeiperiode in nu er zeer grote windparken met een nieuwe generatie windturbines worden aanbesteed. Dit vraagt om nieuwe installatieschepen en aanpassing van bestaande schepen. Het is dus zaak dat u de stand van zaken in de offshoremarkt heel goed in de gaten houdt, want wie zich nu goed voorbereid gaat dadelijk werk voorbereiden als de markt weer echt stevig aantrekt. Meld uw bedrijf dus aan voor Offshore Energy 2019.

Cities of Opportunities presenteren zich in de Holland Lounge

Tijdens de Offshore Energy, zullen de Cities of Opportunity Kuala Lumpur, Warschau, Mexico City en München worden vertegenwoordigd in de NLinBusiness stand in het Holland Paviljoen. In de Holland Lounge presenteren de diverse steden de offshore kansen in hun stad en regio. Deze presentaties zijn gratis bij te wonen en je hoeft je niet te registreren. Zet het dus in je agenda om het niet te missen!

Klik hier voor meer informatie.

Datum Timeslot
8 oktober 2019 10.30 – 11.00 uur Sessie Kuala Lumpur
15.00 – 15.30 uur Sessie Mexico
9 oktober 2019 10.30 – 11.00 uur Sessie Warschau

Aanmelden

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Trade Promotion Manager Joëlla Lucas via T 088 44 51 024 of E lucas@maritimetechnology.nl.