Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

WORKPOWER: ‘Hoe kom je van oud leiderschap naar vernieuwend & positief leiderschap?’ (online workshop)

“Fijn dat het niet zo’n abstracte, zweverige workshop was over leiderschap, maar gewoon pragmatisch, interactief en in duidelijke taal. Goed tempo en fijne tone-of-voice.” – Joanne Salverda, Director Talent Royal IHC

Exclusief voor leden! Van leidinggevenden of managers worden tegenwoordig andere skills verwacht dan tien jaar geleden. Met alleen vaktechnische senioriteit red je het in de maritieme branche al lang niet meer. Of je dit nu soft skills of faciliterend leiderschap noemt, iedere organisatie wil leidinggevenden die het beste uit hun mensen halen en zorgen voor de juiste teamsamenstelling, waarin werknemers optimaal kunnen presteren.

Het is een onderwerp dat soms lastig te vertalen is naar de praktijk. Daarbij komen ook nog eens de huidige uitdagingen door het coronavirus. Want hoe voer je eigenlijk een goed gesprek in de ‘1,5 meter samenleving’? Hoe geef je goed leiding aan teams die zich deels op de werkvloer en deels thuis bevinden? En welke stappen kun je als organisatie zetten om leidinggevenden hierin te ondersteunen? Duik in de materie met vakgenoten uit de sector tijdens de online workshop uit de workshopserie ‘WORKPOWER’, die Netherlands Maritime Technology aanbiedt in samenwerking met Aanpakkers.

In deze online workshop krijg je antwoord op de vragen:

  • Wat betekent leidinggeven in de huidige crisistijd?
  • Hoe zorg je dat leidinggevenden een opbouwende en motiverende rol pakken?
  • Welke concrete stappen kun je als HR zetten om te zorgen dat leidinggevenden het beste uit hun mensen halen?

De workshop is interessant voor iedereen uit de maritieme maakindustrie, die (deels) verantwoordelijk is voor het thema ‘Leiderschapsontwikkeling’ en/of hiermee aan de slag wil en vooral zoekt naar praktische handvatten.

Opzet

Interactieve workshop waarin je leert waar je met jouw organisatie staat op dit onderwerp. We geven je praktische handvatten mee waarmee je in je eigen organisatie aan de slag kunt.

Aantal deelnemers

Maximaal 8 personen, waarbij we jullie aanmoedigen om een collega ‘mee te nemen’. Zo kun je makkelijker opbrengsten meenemen naar je eigen organisatie.

Data

30 juni 2020 en een tweede mogelijkheid om deze workshop te volgen op 29 september 2020

Tijd

10.00 – 12.00 uur

Kosten en inschrijving

Let op, dit is een Members Only activiteit. Je kunt alleen deelnemen als jouw bedrijf lid is van Netherlands Maritime Technology (NMT). De kosten bedragen € 99,- exclusief BTW, per persoon.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laura Brouwer, Training Manager bij NMT via T 088 44 51 014 of E academy@maritimetechnology.nl.

WORKPOWER

Tijdens de WORKPOWER workshopserie behandelen we belangrijke thema’s op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid en Leiderschap. Naast bovenstaande workshop biedt NMT nog een ander evenement aan: