Posidonia 2020

Is jouw bedrijf er klaar voor om zaken te doen met Griekse scheepseigenaren? Met meer dan 4000 schepen beschikt Griekenland over de grootste vloot ter wereld. Posidonia is dé beurs om in contact te komen met deze interessante markt . Van 1 t/m 5 juni 2020 gaat het gebeuren en wel in de hoofdstad van Griekenland: Athene. Netherlands Maritime Technology (NMT) organiseert op de beurs een Holland Paviljoen. Reserveer meteen je stand!

Organisator

Zes redenen om te kiezen voor deelname via het Holland Paviljoen

1) Door de opvallend Nederlandse uitstraling die het Holland Paviljoen typeert, weet de beursbezoeker die op zoek is naar kwaliteit en innovatief vakmanschap jouw bedrijf zeker te vinden.

2) Het Holland Paviljoen van 160 m2 is gelegen in hal 4, de hal direct achter de hoofdingang, vlakbij de stand van o.a. de Union of Greek Shipowners en de Hellenic Chamber of Shipping. Een toplocatie voor bedrijven die het verdienen in de spotlights te staan. Kies zelf het gewenste aantal meters. Er geldt een minimale hoeveelheid meters voor jouw stand, geen maximale.

3) Bespaar tijd en moeite. Neem heerlijk ontzorgd deel aan Posidonia. NMT maakt het voor je mogelijk en biedt je ook het comfort van de beschikbaarheid over WiFi en een lekkere lunch.

4) De gezelligheid van het samen met andere Nederlandse maritieme bedrijven deelnemen aan een beurs. Via het Holland Paviljoen bouw je aan en onderhoud je je maritieme netwerk.

5) Nodig al je (potentiële) klanten uit voor de Holland Networking Reception.

6) NMT brengt de ‘Hollandse touch’ mee. Het overwegend Nederlandse barpersoneel zorgt ervoor dat je je dag kunt starten met verse koffie. Ook kaas, pepermuntjes en drop reizen met je mee.

Holland Paviljoen

Deelname is inclusief:

  • Standbouw inclusief uiting van je bedrijfslogo en -naam
  • Standinventaris, elektra en verlichting
  • Gezamenlijke centrale lounge met catering, inclusief lunch
  • Holland netwerkreceptie
  • Aanbod NMT reis- en transsportarrangement
  • Gezamenlijke PR
  • WiFi beschikbaar op het Holland Paviljoen
  • Ondersteuning vanuit NMT

Oppervlakte paviljoen

160 m2

Kosten

De kosten per m2 voor leden van NMT bedragen €730,- excl. BTW. De kosten per m2 voor niet-leden bedragen €830,- excl. BTW. Minimale afname 12m2 per bedrijf. Prijzen zijn exclusief reis- en verblijfkosten.

Kortingsmogelijkheid

Mogelijk kan jouw mkb-bedrijf door gebruikmaking van de missievoucher t/m € 1.500 korting krijgen op Trade activiteiten van NMT. Klik hier voor meer informatie.

Posidonia 2018

Posidonia is bij uitstek de beurs om in contact te treden met Griekse reders die graag nieuwe technologieën ontdekken, equipment zoeken en partnerschappen willen aangaan voor hun veeleisende uitbreidings- en vernieuwingsprogramma’s. Nergens anders verzamelen beslissingsnemers en kopers zich op deze grote schaal. Een unieke kans! In 2018 bezochten meer dan 23.000 bezoekers de meer dan 2000 exposanten uit 90 verschillende landen. Naast het Holland Paviljoen namen er nog 22 andere landenpaviljoens deel.

Aanmelden

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Joëlla Lucas, Trade Promotion Manager bij NMT via T 088 44 51 024 of E lucas@maritimetechnology.nl.