Shipathon 2020

Technologische ontwikkelingen en innovaties volgen elkaar in een steeds sneller tempo op. Als je de wereld vanaf een afstandje bekijkt dan moet je constateren dat het fundament onder onze samenleving, dat is gelegd na de industriële revolutie, aan verandering toe is. Technologie is niet meer weg te denken en bedrijven die doelbewust bezig zijn met het onderzoeken en implementeren van nieuwe technologieën zijn heel succesvol.

Om die nieuwe technologieën toe te passen op innovatievragen in de maritieme sector én studenten en jonge medewerkers te inspireren, organiseert NMT op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart 2020, de tweede editie van de Shipathon. Een maritieme hackathon gericht op vernieuwers in de zeescheepvaart en scheepsbouw, waarin 120 studenten en young professionals in een figuurlijke zeemijl van 18 uur en 52 minuten aan de slag gaan met drie innovatievraagstukken. De eerste editie, in November 2018, was een groot succes!

Wil jouw bedrijf:

  • De naamsbekendheid als innovatie werkgever vergroten?
  • Young professionals een bijzondere ervaring en ontwikkelingsmogelijkheid bieden door samen met anderen te werken aan een uitdagende challenge?
  • In contact komen met 120 studenten en young professionals?

Kijk dan op www.shipathon.nl of neem contact met ons op voor meer informatie en sponsormogelijkheden.