Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Smart Holland Day op SMM

Op woensdag 5 september 2018 bundelt Nederland haar maritieme krachten tijdens SMM in Hamburg. Onder de naam ‘Smart Holland Day’ vinden diverse Nederlandse activiteiten plaats. Van een Smart Holland Hunt tot de Smart Holland Networking Reception aan boord van een Nederlands fregat. De Smart Holland Day is een initiatief van Marstrat BV, IFS Benelux en Netherlands Maritime Technology. Neem kennis van de diverse activiteiten en meld je waar nodig aan.

Organisator

Thema Smart Holland

Internationaal staat Nederland bekend om haar experimenteergedrag, flexibiliteit en het samenwerken in wisselende coalities. Nederlandse bedrijven pionieren in autonoom varen, installatie en onderhoud van offshore windparken, alternatieve brandstoffen en big data. Nederland gaat slimme combinaties aan en geeft de jeugd de ruimte. Juist die dynamiek wordt getoond tijdens de Smart Holland Day. Ook digitalisering en smart maintenance hebben in Duitsland prioriteit bij klanten en samenwerkingspartners. Nederlandse deelnemers worden aangemoedigd hun nieuwste oplossingen op deze gebieden in de etalage te zetten.

Activiteiten

De volgende activiteiten vinden plaats tijdens de Smart Holland Day:

Kick-off

Om 09.00 uur vindt de kick-off van de Smart Holland Day plaats in het Holland Paviljoen. Alle Nederlandse bedrijven met een stand op SMM zijn uitgenodigd bij de kick-off aanwezig te zijn. Tijdens de kick-off wordt ook een groepsfoto gemaakt.

Smart Holland Hunt

Na de kick-off kunnen bezoekers aan SMM deelnemen aan een digitale speurtocht over de beursvloer. Via een app op de telefoon krijgen bezoekers opdrachten om foto’s te maken van je stand of vragen te beantwoorden over je producten. Creëer meer traffic naar je stand door mee te doen aan deze Smart Holland Hunt. Deelname voor bedrijven met een stand is gratis.

Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden

Smart Maintenance Business Lunch

Vanaf 11.30 uur gaan de deuren open voor de Smart Maintenance Business Lunch in het op loopafstand gelegen Radisson Blue Hotel. Tijdens een chique lunch wordt gekeken naar de praktische toepassing van Smart Maintenance. Hoe verdien je geld met data, wat is de business case? Hoe kan je de technologie die voorhanden komt bedrijfsmatig invoeren?

Klik hier voor meer informatie en voor het boeken van een tafel of losse stoel

Smart Holland VIP-tour

Direct aansluitend op de lunch vindt de Smart Holland VIP-tour plaats over de beurs met de Nederlandse Ambassadeur uit Berlijn en hoge representatie uit Rotterdam en de Drechtsteden. Centraal staan Nederlandse bedrijven die slimme, innovatieve oplossingen bieden voor maatschappelijke uitdagingen zoals duurzaamheid, veiligheid en circulaire economie.

WISTA event

In de namiddag wordt een WISTA event aangeboden. Meer informatie volgt!

Smart Holland Networking Reception

Vanaf 18.30 uur vindt de Smart Holland Networking reception plaats aan boord van de Zr. Ms. Van Amstel. Tijdens de receptie wordt de winnaar van de Smart Holland Hunt bekend gemaakt en wordt de Smart Holland Day afgesloten.
Vanwege beperkte capaciteit van het schip is de receptie uitsluitend voor genodigden.

Side event aan boord van de Zr. Ms. Van Amstel

Het fregat de Zr. Ms. Van Amstel is beschikbaar voor activiteiten. Wil je met je bedrijf een side-event organiseren op SMM, dan kan dit mogelijk aan boord van het schip. Neem hiervoor contact op met Joëlla Lucas van NMT.

Sponsors Smart Holland Day

De Smart Holland Day is een initiatief van Marstrat BV, IFS Benelux en Netherlands Maritime Technology en wordt gesponsord door Damen Shipyards, Royal IHC, Siemens, DEAL Drecht Cities en Gemeente Rotterdam.

De Nederlandse Ambassade in Berlijn en de Netherlands Business Support Office (NBSO) zijn samenwerkingspartners van deze dag.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze dag contact op met Joëlla Lucas, Trade Promotion Manager bij NMT.