Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Technology Exchange Roadshow met reders in Singapore (VOL)

De Technology Exchange Roadshow gaat internationaal! Na de eerste succesvolle roadshow afgelopen november in Noord-Nederland gaat Netherlands Maritime Technology (NMT) haar krachten bundelen en in samenwerking met Innovation Quarter en Rotterdam Partners de roadshow buiten de Nederlandse grenzen organiseren. Op vrijdag 28 april, na afloop van de beurs Sea Asia worden er reders bezocht in Singapore, de maritieme hub van Azië.

Organisator

Verras reders in Singapore met uw oplossing

Heeft uw bedrijf kostenbesparende oplossingen om de operationele kosten bij reders te verlagen? Heeft u echter het idee dat reders helemaal niet of slechts beperkt op de hoogte zijn van uw oplossing? Ga dan mee met de Technology Exchange Roadshow in Singapore. Tijdens de Technology Exchange Roadshow gaat u gezamenlijk, met een groep van maximaal acht toeleveranciers, op bezoek bij vier reders, binnen het tijdsbestek van één dag. Naast de mogelijkheid om uw kostenbesparende oplossing te presenteren aan de reders, is er ook nog voldoende netwerkgelegenheid.

Combineer uw deelname aan deze roadshow met een bezoek/deelname aan het Holland Paviljoen op de beurs Sea Asia en kom in één week tijd in contact met de belangrijkste maritieme spelers in deze regio.

Programma

08.30 uur Vertrek met de bus vanaf hotel in Singapore

09.30 uur – 11.00 uur Bezoek reder 1

11.15 uur – 12.45 uur Bezoek reder 2

13.00 uur – 14.00 uur Lunch

14.30 uur – 16.00 uur Bezoek reder 3

16.30 uur – 18.00 uur Bezoek reder 4

Criteria

NMT stelt de volgende criteria om deel te kunnen nemen aan de Technology Exchange Roadshow:

1. U bent maritiem toeleverancier

2. Uw oplossing/product is aantoonbaar kostenbesparend – u heeft (onafhankelijke) onderzoeksresultaten ter beschikking en/of – er zijn succesvolle pilots bij reders

3. Uw oplossing/product is al op de markt

Kosten

De deelnamekosten bedragen € 450,- per persoon en zijn exclusief BTW.

Prijzen zijn inclusief:

– vervoer per bus naar de reders & lunch

– aanbod Hotelarrangement via NMT

Prijzen zijn exclusief reis- en verblijfskosten.

Kortingsmogelijkheid voor start-ups

Mogelijk komt uw start-up in aanmerking voor deelname aan deze handelsmissie met een missievoucher. Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden

De reders hebben de wens uitgesproken dat een zo divers mogelijke delegatie wenselijk is. U wordt geadviseerd zo snel mogelijk aan te melden. Na aanmelding wordt uw inschrijving in behandeling genomen en getoetst op bovengenoemde criteria en de wensen vanuit de reders om zorg te dragen voor een zo goed mogelijke match.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Marjan Lacet, Trade Promotion Manager bij NMT.

Met dank aan

Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Innovation Quarter en Rotterdam Partners en is powered by Maritime Delta.