Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Training Maritieme Introductie

De training Maritieme Introductie is vernieuwd! Onderdeel van de training is een bezoek aan een scheepswerf en ook hebben we Ruud Bijkerk (een ervaren trainer en docent) uitgenodigd een presentatie te komen geven over de scheepsvaartlogistiek. Hiermee behandelt de tweedaagse training de gehele maritieme keten. Van ontwerp en bouw tot aan het varen.

Maak in slechts twee dagen tijd kennis met de veelzijdige maritieme wereld. Als nieuwe medewerker heb je vanaf dag één contact met werven, toeleveranciers en andere maritiem georiënteerde organisaties. De onervarenheid kan leiden tot onbegrip. Dit is geen uniek probleem, het speelt in de gehele branche. Deze training biedt jou zeker uitkomst!

Doel

Gedurende deze training krijg je inzicht in verschillende facetten van de Nederlandse scheepsbouw en de logistieke aspecten van de scheepsvaart.

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod tijdens de training:

  • De maritieme markt en marktontwikkelingen
  • Verschillende scheepstypes en scheepsonderdelen
  • Ontwerp en nieuwbouw processen
  • Wet- en regelgeving
  • Scheepsvormen en scheepssterkte
  • Weerstand en voortstuwing, machinekamer systemen en emissies
  • Veiligheid
  • Scheepsvaart logistiek: globalisering en intermodaal vervoer

Bezoek scheepswerf

De tweede dag van de training volgt een excursie naar een scheepswerf. Daar krijg je een rondleiding over de werf, waarbij je het productieproces van dichtbij kunt zien, ruiken en horen. Een unieke ervaring!

Voor en door wie

De training is interessant voor een breed scala aan branchemedewerkers, zoals medewerkers van toeleveranciers, werven, reders, classificatiemaatschappijen, expertisebureaus, financiers, havenbedrijven en overheidsinstellingen. De training richt zich met name op niet-technisch personeel. Deze training wordt verzorgd door Tinus van Vugt (Wärtsilä) en Ruud Bijkerk.

Trainingsdata

22 en 23 januari 2018

Trainingsduur

Twee dagen

Trainingstijden

09.00 – 17.00 uur

Locatie

Netherlands Maritime Technology aan de Boompjes 40 in Rotterdam

Deelnemers

Minimaal 15 en maximaal 20 personen

Kosten

Leden NMT: €750-
Niet-leden: €950,-

De vermelde bedragen zijn inclusief materialen en naslagteksten, exclusief BTW. Voor de lunch wordt gezorgd. Vervoer van en naar de scheepswerf is op eigen kosten.

Benieuwd naar in-company mogelijkheden? Wij verzorgen graag een offerte voor je. Neem contact op met NMT via T 088 44 51 000.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elena Stroo-Moredo, Professional Training Manager bij NMT.