Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

WindEnergy Hamburg 2018

WindEnergy Hamburg, de beurs die plaatsvindt van 25 t/m 28 september 2018, is het toonaangevende evenement in de windenergie en onmisbaar voor iedereen die zaken doet in deze sector. De brancheverenigingen NWEA, IRO, HHWE en Netherlands Maritime Technology (NMT) bundelen hun krachten en organiseren een Dutch Village op deze beurs. Wil je jouw bedrijf ook presenteren op WindEnergy Hamburg en genieten van de voordelen van de Dutch Village? Boek dan nu snel één van de pakketten.

Organisator

In de huidige tijd van energietransitie is windenergie niet meer weg te denken en blijven de technologische ontwikkeling, kostenreductie en verdere geografische uitrol een doorlopend punt van aandacht. Wereldwijd zijn er 90 landen die windturbines gebruiken om energie te genereren en hebben nog eens meer dan 70 niet-Europese landen windenergie opgenomen in hun nationale klimaat- en energieplannen.

WindEnergy Hamburg is dé toonaangevende beurs die als onderdeel van de Global Wind Summit, samenvalt met de WindEurope Conference. Met 1400 exposerende bedrijven, een verwacht bezoekersaantal van meer dan 35.000 en 500 presentaties tijdens de conferentie, is dit evenement onmisbaar voor iedereen die deel wil uitmaken van de toekomst van de wereldwijde windindustrie – op land en op zee. In Hamburg vind je het grootste platform ter wereld waar de internationale windindustrie elkaar treft voor zaken, netwerken en het delen van informatie.

Klik hier voor de flyer met meer informatie over de beurs.

Dutch Village

Dutch Village is het nieuwe merk voor Nederlandse paviljoens op internationale windbeurzen. De lancering van Dutch Village vindt plaats tijdens de WindEurope Conference & Exhibition eind november 2017 in RAI Amsterdam.

In een samenwerking tussen de brancheverenigingen NWEA, IRO, HHWE en NMT, met ondersteuning van communicatiebureau Brandmarion, biedt ‘Dutch Village’ de mogelijkheid aan geïnteresseerde leden om in Hamburg aanwezig te zijn op de beurs. Voor Dutch Village is in Hal B7 een plek gereserveerd op een uitstekende locatie op de begane grond die vanaf alle ingangen goed toegankelijk is.

Pakketten voor deelname

Deelnemers kunnen kiezen tussen verschillende opties voor deelname:

Loungepakket – kosten €3000,- excl. BTW*
Dit pakket is inclusief:

 • Deelname in de gezamenlijke Dutch Village lounge, waarvoor je een wandpaneel en brochures kunt aanleveren. In de lounge kan één vertegenwoordiger van je bedrijf plaatsnemen gedurende alle beursdagen.
 • Een toegangspas voor één persoon
 • Vermelding in de beurscatalogus
 • Deelname aan alle Dutch Village netwerk- en promotionele activiteiten, zoals de Dutch Village netwerkreceptie
 • Begeleiding bij de organisatorische & logistieke voorbereidingen en assistentie ter plekke
 • Faciliteiten in de Dutch Village lounge (catering), inclusief lunch

* Aanvullend op de bovengenoemde standpakketten geldt een eenmalige kostenpost van €450,- excl. BTW per stand voor het verplichte Media Package (voor vermelding in de beurscatalogus en overige marketingmiddelen).

Brochurepakket – kosten €500,- excl. BTW

 • Met deze optie kun je bedrijfsbrochures aanleveren die tentoongesteld worden in de Dutch Village lounge.  Deze optie bevat geen deelname door je bedrijfsvertegenwoordiger of toegangspassen.

Standpakket BASIC – kosten €480,- excl. BTW per m2* (uitverkocht)
(vanaf 21 m2, voor deelnemers die niet meedoen aan de collectieve standbouw)
Dit pakket is inclusief:

 • Huur van de vloeroppervlakte (inclusief verschuldigde afdrachten AUMA, Advocacy fee)
 • Toegangspassen voor standpersoneel; twee passen voor de eerste 12 m2, en één pas voor iedere 10 m2 extra
 • Deelname aan alle Dutch Village netwerk- en promotionele activiteiten, zoals de Dutch Village netwerkreceptie en verschillende initiatieven van de Nederlandse overheid en zusterorganisaties
 • Begeleiding bij de organisatorische & logistieke voorbereidingen en assistentie van het Dutch Village team ter plekke
 • Gebruik maken van de faciliteiten in de Dutch Village lounge

Standpakket FULL – kosten €650,- excl. BTW per m2* (uitverkocht)
(van 9 tot 21 m2, voor deelnemers die meedoen aan de collectieve standbouw)
Dit pakket is inclusief alle faciliteiten zoals beschreven bij Standpakket BASIC, plus:

 • Standbouw met Dutch Village branding, inclusief wanden, tapijt, standaardmeubilair (balie, tafel, drie stoelen, naamsvermelding op frieslijst), en elektra/lichtpunten (elektra binnen standaard 3 kW per 9 m2).
 • Optionele items zoals wanddecoratie, additionele elektra en/of water(afvoer), alternatief of additioneel standmeubilair, of andere individuele wensen zijn niet in deze prijs inbegrepen.

LET OP: Voor niet-leden geldt een toeslag van €100,- excl. BTW per m2 voor de standpakketten, en van €500,- excl. BTW voor het lounge- en brochurepakket.

Sponsoringpakket – kosten in overleg
Maak je wensen kenbaar en overleg met ons welke sponsormogelijkheden in Dutch Village beschikbaar zijn.

Kortingsmogelijkheid

Mogelijk kan jouw MKB-bedrijf door gebruikmaking van de missievoucher t/m € 1.500 korting krijgen op Trade activiteiten van NMT. Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden

Contact

Wil je deelnemen aan Dutch Village? Maak je interesse kenbaar via NWEA, NMT of IRO. Uiteraard staan wij ook tot je beschikking bij vragen of voor nadere toelichting.

Neem contact op met dutchvillage@nwea.nl of met
NWEA, Erik van Diest – tel: +31 (0)30 23 16 977
NMT, Joëlla Lucas – tel: +31 (0) 88 44 51 024
IRO, Tjerk Suurenbroek – tel: +31 (0)79- 34 11 981

Kijk voor meer informatie over de beurs op de website of in de beursbrochure.