Zoek je een stage waarbij je veel mag doen, verantwoordelijkheid krijgt en echt mee mag werken. We zoeken iemand die goed is met AV-producties, iemand die op de hoogte is van de laatste socialmedia trends en iemand die weet van aanpakken.

Vanaf: September 2020
Duur: Meer dan 6 maanden
Voor: 40 uur per week
Soort stage: Communicatie/ Redactie
Opleidingsniveau: MBO

Wat ga je doen?
Je houd je bezig met de website, onze nieuwsbrieven en social media. Je toont initiatief en komt met nieuwe ideeën. Je vindt het leuk om op onze evenementen te filmen, mensen te interviewen en dit te monteren tot een mooie video voor op onze socialmediakanalen. Je ondersteunt je collega’s bij hun werkzaamheden. Je bent enthousiast en beheerst de Nederlandse taal goed.

Wat bieden wij?
Een ervaren, gezellig team waar je veel van kunt leren. Een kijk in de maritieme wereld, je mag mee naar verschillende evenementen en bijeenkomsten. Een stagevergoeding. Een fijne werkplek met je eigen bureau, computer en laptop. Zoveel thee & koffie (cappuccino, latte macchiato…) als je wilt! 😉

Wij zien graag studenten van het Grafisch Lyceum Rotterdam met de opleiding Redactiemedewerker of Mediamanagement.

Over NMT
In binnen- en buitenland is Netherlands Maritime Technology (NMT) dé toegangspoort tot en belangenbehartiger voor de Nederlandse maritiem-technologische sector. Onze 400+ leden, bestaande uit scheepswerven, maritiem toeleveranciers en dienstverleners vormen samen een hecht en succesvol netwerk.