Heb jij je al ingeschreven voor het Maritime Platform en de NMT-netwerkbijeenkomst op 12 november?

Op 12 november organiseren we samen met Schuttevaer en SWZ|Maritime het Maritime Platform. Een online vakbeurs, congres en actualiteitenprogramma ineen. Dit sector brede event is gratis toegankelijk, je kunt deelnemen aan de programmaonderdelen die jij interessant vindt.

Exclusief voor NMT-leden

Vanaf 15 uur gaan we verder met een programmaonderdeel exclusief voor NMT-leden. Presentator Annemarie Labee praat met verschillende gasten in de studio over Digitalisering, het thema Human Capital en natuurlijk de Sectorstrategie 2030. Jullie online inbreng is meer dan welkom. Dus schrijf je in en stel je vragen op 12 november!

Digitalisering

Wat gebeurt er allemaal in Nederland als het gaat om verregaand geautomatiseerd varen en produceren? Ontzettend veel. Als NMT nemen we deel in vele innovatieprojecten en -initiatieven, zoals de Nederlandse AI-coalitie en het onlangs gelanceerde SMASH-platform. Onze Innovatie Manager Marco Scholtens praat je bij en gaat in op de kansen die er mogelijk voor jou als NMT-lid liggen.

Human Capital

Juist in deze tijd is het van groot belang dat we vakmensen behouden voor de maritieme sector. Instroom en doorstroom blijft onverminderd belangrijk. Er zijn tal van mooie initiatieven te vinden in het land. Wij laten je zien wat een intensieve samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven binnen de Yacht Builders Academy in de regio Noord-Nederland heeft opgeleverd.

Sectorstrategie

Op 30 juni hebben we tijdens het online event vanuit Bolidt het startsein gegeven voor de Sectorstrategie 2030. NMT’s Innovatiedirecteur Marnix Krikke en Public Affairs Coördinator Erik Salverda geven je een update. bovendien vertelt strateeg Paul de Ruijter waarom een strategie voor de maritieme maakindustrie van cruciaal belang is om samen sterker uit deze crisis te komen.

Verder krijg je tijdens de Algemene Ledenvergadering alles te horen over het reilen en zeilen van onze maritieme branchevereniging. We hopen je op donderdag 12 november online te verwelkomen. Vergeet je niet in te schrijven. Wij hebben er alvast heel veel zin in!