HML opent kantoor in de VS

Na 17 jaar vanuit Nederland service- en onderhoudswerkzaamheden te hebben uitgevoerd aan liften op schepen in nagenoeg de hele wereld, heeft HML in juli van dit jaar een kantoor geopend in de Verenigde Staten.

Meer informatie

HML Elevators Inc is gevestigd in Virginia en richt zich voornamelijk op service-en onderhoudswerkzaamheden in Noord-en Midden-Amerika, zegt CEO Emile van der Starre. “We doen al veel werk in deze regio’s voor zowel de superyacht- als de offshore industrie. Vanwege de fysieke afstand tussen Nederland en de Verenigde Staten wordt er echter veel tijd en geld verspild aan reizen. Door een kantoor in de regio te hebben, verwachten we beter aan de behoeften van onze bestaande klanten te kunnen voldoen. Daarnaast verwachten we dat we op deze manier makkelijker en meer potentiële nieuwe klanten in de regio kunnen bereiken.

Naast service-en onderhoudswerkzaamheden zal HML Elevators Inc ook als verkoopkantoor optreden voor nieuwbouwprojecten. HML is al een aantal jaar actief in nieuwbouwprojecten in Canada en ziet volop kansen in de Verenigde Staten.

Voor vragen u gerust contact opnemen met:

Jennifer Faulkenberry
info@hml-elevators.com