Hoe navigeren we naar een futureproof maritieme maakindustrie?

Stel je de nabije toekomst even voor… Het is 2030. Het coronavirus is jaren geleden verslagen, de wereld is in nieuw vaarwater beland: schoner, slimmer en eerlijker. Hoe navigeert de Nederlandse maritieme maakindustrie in die toekomstige wereld? Dat staat centraal in de Sectorstrategie 2030, waar we tijdens de NMT-ontbijtsessie op donderdag 27 mei uitgebreid op in gaan.

De Sectorstrategie 2030 schetst een krachtig toekomstbeeld aan de hand van vijf speerpunten en concrete acties waar NMT-leden en stakeholders concreet mee aan de slag kunnen. Tijdens de Members Only ontbijtsessie op de tweede dag van het Maritime Platform (donderdag 27 mei) vertellen Wim Jenniskens (VDL-Klima) en Hendrik de Haan (Eekels) vertellen aan NMT-directeur Roel de Graaf wat de belangrijkste uitdagingen zijn voor hun bedrijven. Bovendien praten we met studiogasten Jeroen Heesters (Damen Shiprepair), Ruud Muis (Aegir Marine) en Marnix Krikke (NMT) over wat we moeten  doen om onze gezamenlijke doelen te bereiken.

Discussieer je mee?

Schrijf je dan in voor de Members Only ontbijtsessie van donderdag 27 mei van 8.45 tot 9.15 uur.

Presentatie Sectorjaarcijfers 2020 op woensdag 26 mei

Op woensdag 26 mei organiseren we ook een Members Only ontbijtsessie. Deze staat geheel in het teken van de resultaten van de Nederlandse maritieme maakindustrie in 2020. Als NMT-lid krijg je de primeur. Onze marktanalist Michel Koopman gaat samen met Arnold de Bruin uitgebreid in op de cijfers en beantwoordt al jouw vragen.

Schrijf je hier in