Holland Paviljoen krijgt op OSEA volop aandacht

Afgelopen week vond de beurs Offshore South East Asia (OSEA) plaats in Singapore van 27 -29 november. Deze 22ste editie namen bijna 1000 exposanten deel uit 40 verschillende landen en regio’s. Er waren 15 landen paviljoens o.a. uit Australië, Korea, Noorwegen, Italië, Duitsland, Singapore, China (2), USA, Taiwan, Engeland, Schotland en Nederland aanwezig. Het Holland Paviljoen trok de aandacht van veel bezoekers.

Meer informatie

Leads binnen op de eerste beursdag

De beurs ontving dit jaar in totaal zo’n 15.000 bezoekers. Dit aantal lag wel iets lager dan voorgaande editie, de kwaliteit van de bezoekers was echter goed. Een aantal exposanten in het Holland Paviljoen had al op de eerste dag al een aantal mooie leads binnen.

Op de tweede dag van de beurs werd in de middag een Holland Networking Reception georganiseerd door NMT in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Singapore. De receptie vond plaats in de Holland Lounge van het Holland Paviljoen. Plaatsvervangend ambassadeur Hajo Provo Kluit was aanwezig om de openingsspeech te doen en bezocht daarna de deelnemers in het Holland Paviljoen. De opkomst was goed. Op de laatste beursdag kwam ook de Nederlandse ambassadeur Margriet Vonno nog langs in het Holland Paviljoen om de deelnemers persoonlijk te ontmoeten. Dit werd door de deelnemers zeer gewaardeerd.

OSEA 2020

NMT is voornemens om bij de volgende editie in 2020 weer deel te nemen met een Holland Paviljoen. De datum wordt binnenkort bekend gemaakt.