Holland Paviljoen op Kormarine 2015

Busan (Zuid-Korea) is volgende week, van 20 tot en met 23 oktober, weer de plaats waar de grote maritieme beurs Kormarine 2015 zich afspeelt. Nederland is al edities lang onafgebroken op deze beurs present geweest en zo ook deze keer weer, met een Holland Paviljoen met daarin negen bedrijven.

Meer informatie

Kormarine is Korea’s belangrijkste, tweejaarlijkse vakbeurs voor de scheepsbouwindustrie. Een groot voordeel van Kormarine is dat deze beurs drie belangrijke sectoren bedient, namelijk: scheepsbouw & equipment, marine (naval en defence) industrie, en zeehavens. Sinds de vorige editie bedient de beurs ook de offshore sector. Aan de 2013 editie namen 1000 exposanten deel. De beurs trok bijna 43.044 bezoekers.

Holland Paviljoen

Dit jaar zijn naast het Holland Paviljoen landen paviljoens uit o.a. China, Finland, Zweden, Duitsland, Noorwegen, Denemarken, Oostenrijk, U.K, Zuid-Korea, Italië en U.S.A aanwezig. Aan het Holland Paviljoen nemen de volgende bedrijven deel:

Netwerkreceptie

Op de derde beursdag zal een Holland netwerkreceptie plaatsvinden in het Westin Chosun Beach Hotel, van 18.30 tot 20.00 uur. Deze wordt speciaal georganiseerd voor de Nederlandse deelnemers aan Kormarine en hun gasten, door de Nederlandse ambassade in Seoul. De netwerkreceptie is alleen voor genodigden.

Meer informatie

Voor meer informatie over het Holland Paviljoen op Kormarine kunt u contact opnemen met Marjan Lacet, Trade Promotion Manager bij Netherlands Maritime Technology.