Holland Paviljoen op SMM in teken van duurzaamheid

Het Holland Paviljoen van Netherlands Maritime Technology (NMT) op SMM dit jaar is weer gegroeid. Met 55 deelnemers en een oppervlakte van 1040 m2 vormt het paviljoen een trekpleister in hal B7 van de Hamburg Messe. In de Holland Lounge wordt dit jaar extra aandacht geschonken aan Nederlandse bedrijven met duurzame oplossingen.

Meer informatie

Sustainable Maritime Solutions

De scheepvaart heeft helaas nog geen groen imago, terwijl de Nederlandse maritieme technologie juist beschikt over een heel groot aantal duurzame producten en diensten om al de maatschappelijke uitdagingen aan te pakken. Onbekend maakt onbemind, dus Netherlands Maritime Technology wil op 10 oktober 2016, de nationale Dag van de Duurzaamheid, een overweldigend aantal duurzame maritieme oplossingen presenteren aan het brede publiek. de media en de overheid. Al deze duurzame oplossingen worden verzameld op www.sustainable-maritime-solutions.nl.

Twintig Nederlandse bedrijven die in het Holland Paviljoen staan tijdens SMM en nog 16 Nederlandse bedrijven die op SMM buiten het Holland Paviljoen staan hebben een duurzame oplossing aangemeld. Deze bedrijven zijn te herkennen het Sustainable Maritime Solutions logo op hun stand. Meer weten over dit initiatief? Kom een kijkje nemen in de Sustainable corner in de Holland Lounge in hall B7/550.

Smart Maintenance Business Lunch

Op woensdagmiddag 7 september komen 150 experts uit de maritieme sector samen tijdens een business lunch, om na te denken over marktinnovatie met behulp van smart maintenance. In panelgesprekken wordt in gegaan op het thema onder begeleiding van een moderator. Sprekers werken onder andere bij scheepswerven, rederijen, aannemers, onderhoudsbedrijven en belangrijke toeleveranciers. De zakenlunch is een initiatief van Marstrat en IFS Benelux en wordt mede mogelijk gemaakt door Netherlands Maritime Technology, Royal Boskalis Westminster, Croonwolter&dros, Royal IHC, Drecht Cities Maritime Delta, Netherlands Business Support Office Hamburg en Siemens.

De Smart Maintenance Business Lunch is vrij toegankelijk voor officiële genodigden; entreeprijs voor overige geïnteresseerden is 95 euro (exclusief BTW). Klik hier voor meer informatie.

Netwerkreceptie

Op woensdag 7 september om 18.30 uur vindt de traditionele Holland Receptie plaats. Netherlands Maritime Technology verwelkomt samen met de Koninklijke Marine honderden (inter)nationale gasten aan boord van het marinefregat de Zr. Ms. Van Amstel. De netwerkreceptie is enkel toegankelijk voor genodigden.

De deelnemers aan het Holland Paviljoen zijn:

AEC Maritime
Aquality BV
Bakker Sliedrecht Electro Industrie BV
Bayards Aluminium Constructies BV
Bierens Machinefabrieken BV
Blokland Non Ferro BV
Bonn & Mees Drijvende Bokken BV
Brevini
Cee-Bee Maritime / MerchINTs Cleaning & Services BV
Combimac BV
Coops en Nieborg BV
Cramm Yachting Systems
Croonwolter&dros
Dagin Marine Technology
Euro Offshore Life Saving
Fender Innovations BV
Future Pipe Industries BV
Groot Ship Design BV
Hatenboer-Water BV
Hegawa BV
Herculan Marine
Holland Marine Services Amsterdam BV
Holland Marine Technologies BV
Hydrex BV
Key Processor
Mampaey Offshore Industries BV
Marble Automation BV
Micanti BV
Middle Point | Recruitment Engineers
Motrac Hydraulics
MULTI Engineering Services
Nieland BV
Niestern Sander BV, Royal
NRF, Nederlandse Radiateuren Fabriek BV
Power-Packer Europa BV
Roemeg
Rotor BV
Royal Bodewes
SARC BV
Siqura
Staco Europe BV
Stigterstaal BV
TBG Meppel
TKF BV
TSI Turbo Service International Netherlands
Turbo Diesel Engineering Europe BV
UNI-Coupling
VDL Klima BV
VeKa Group BV
VSH Fittings BV
W&O Europe
Winmag
Winteb
Wolfard & Wessels Werktuigbouw BV
WRS Group of companies

Meer informatie

Voor meer informatie over het Holland Paviljoen en de overige activiteiten kunt u contact opnemen met Joëlla Lucas, Trade Promotion Manager Netherlands Maritime Technology.