Hoor hoe de scheepsbouw zich ontwikkelt in Colombia (Members Only)

Op maandag 14 mei 2018 organiseert Netherlands Maritime Technology (NMT) in samenwerking met het Holland House Colombia een bijeenkomst over de scheepsbouwontwikkeling in Colombia. Omdat de animo voor deze bijeenkomst groter is dan verwacht organiseert NMT de bijeenkomst bij Alphatron Marine Group in Rotterdam. Er is nog een aantal plekken beschikbaar.

Meer informatie

Colombia ontwikkelt zich meer en meer als scheepsbouwland. De werf COTECMAR neemt hierbij een leidende positie in. COTECMAR richt zich met name op de bouw van marineschepen zoals korvetten en patrouillevaartuigen voor zowel zeeën als rivieren en is eveneens de grootste werf voor reparatie en onderhoud van schepen in de regio. Zelfs onze eigen Koninklijke Marine liet recent een van haar schepen onder handen nemen door deze werf.

De presentaties tijdens de Exportbijeenkomst worden verzorgd door Jan Willem van Bokhoven, directeur van het Holland House Colombia en door Thecla Bodewes, directeur van Thecla Bodewes Shipyards, die haar ervaringen toelicht over zaken doen in Colombia.

Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden