Human Capital Werkgroep Noord presenteert Themasessie Werkgeluk op 12 februari a.s.

‘Werkgeluk’, wat houdt dat nu eigenlijk in? En wat moet de maritieme sector met zo’n ‘soft’ woord in een ‘harde’ productieomgeving? Nou, alles! Zo bleek al snel bij de laatste bijeenkomst van de Human Capital Werkgroep Noord. Als je als werkgever erin slaagt om de balans van werkdruk naar werkgeluk te verleggen, levert dat bijvoorbeeld meer betrokken en bevlogen medewerkers met een hogere productiviteit op. Daarnaast heeft het een positieve weerslag op jou als werkgever. Maar wat zorgt er nu voor dat je op het werk lekkerder in je vel zit en hoe kun je als organisatie hierop sturen?

Meer informatie

Op 12 februari a.s. van 12.30 – 16.00 uur vindt de themasessie ‘Werkgeluk’ van de Human Capital Werkgroep Noord plaats bij TB Shipyards in Harlingen. Het doel van de sessie is kennisuitwisseling over dit thema, samen wijzer worden dan we vooraf alleen waren. In een interactieve setting onder leiding van Loopbaan Sneek bespreken we cases, delen ervaringsverhalen en tips & tricks, waarmee je hopelijk in je eigen organisatie verder kunt.

Wil jij als NMT-lid bij deze sessie aansluiten? Meld je aan bij Annette Opstal, Human Capital Manager bij Netherlands Maritime Technology (NMT) via E opstal@maritimetechnology.nl. Je bent van harte welkom zolang er nog plekken zijn. Er zijn nog vijf plekken vrij voor belangstellenden. Kun je niet, maar vind je het wel leuk om aan te sluiten bij de werkgroep en volgende themasessies? We horen het graag!