In vier dagen tijd twee landen verkennen tijdens TER Denemarken en Zweden

Wil je in korte tijd de Zweedse en Deense markt verkennen, je netwerk uitbreiden en je innovatieve producten/diensten presenteren bij reders? Meld je dan nu aan voor de Technology Exchange Roadshow (TER) Denemarken & Zweden van 3 tot en met 6 september 2019.

Meer informatie

Programma

Tijdens de Dönsö Shipping Meet, het grootste shipping event in Zweden, ontmoet je het Zweedse shipping cluster.

Verder bezoek je diverse rederijen en naval architects in Denemarken. Op donderdag 5 september stelt de Koninklijke Marine in Kopenhagen hun mijnenjager Zr. Ms. Makkum voor ons beschikbaar voor een netwerkreceptie. Speciaal voor de deelnemers is het mogelijk om je relaties in Denemarken uit te nodigen voor deze bijzondere ervaring!

Informatie over Zweden en Denemarken

Zweden heeft een relatief kleine scheepvaartsector bestaande uit +/- 55 rederijen. Zweden is één van de pioniers als het gaat om het koolstofvrij maken van de scheepvaart. De ambitie van Zweden biedt innovatieve toeleveranciers voldoende kans om hun duurzame innovatieve producten aan de man te brengen.

Denemarken is de op zes na grootste scheepvaartnatie van de wereld in termen van operationele tonnage. Elektrische ferry’s zijn snel in opkomst en de Danish Maritime Authority (DMA) is actief bezig om ervoor te zorgen dat veiligheid deel uitmaakt van de innovatieve inspanningen die plaatsvinden in Denemarken.

Kijk hier voor meer informatie over de Technology Exchange Roadshow.

Aanmelden is mogelijk tot vrijdag 5 juli.