Inschrijving geopend voor Holland Paviljoen op INMEX China in december 2020

Het is vanaf nu mogelijk om in te schrijven voor deelname aan het Holland Paviljoen tijdens INMEX China. De beurs vindt plaats van 9 t/m 11 december 2020 in Guangzhou, China. INMEX China is de grootste en meest gevestigde internationale maritieme beurs in het zuiden van China. Deze 9e editie van de beurs kenmerkt zich door een nog grotere reeks van innovatieve equipment en maritieme technologie te presenteren door zowel lokale als internationale exposanten. Meld je nu aan!

De Chinese scheepsmarkt

De Chinese scheepsbouw gaat de komende jaren voor hogere kwaliteit en meer specialistische scheepbouw en weet zich daarbij gesteund door de overheid in het kader van het Made in China 2025-plan. De ontwikkeling van een Chinese maritieme toeleveringsindustrie wordt eveneens aangemoedigd door de overheid. Het financieringsklimaat voor reders in China ook relatief gunstig. Er zijn inmiddels meer dan 1.000 zeeschepen gefinancierd door Chinese leasemaatschappijen, die daarmee het gat aan het opvullen zijn, wat ontstaan is door de terugtrekking van met name een aantal bekende Europese partijen.

Hoewel er een dreiging is van een opkomende “local content policy” in de toeleveringsindustrie, biedt de Chinese scheepsbouw absoluut nog steeds voldoende kansen voor Nederlandse toeleveranciers. Nederlandse toeleveranciers zitten over het algemeen op een hoger niveau qua kwaliteit en innovatief vermogen dan de lokale Chinese partijen. Dat sluit prima aan bij de eerder geschetste ontwikkelingen in de Chinese scheepsbouw. Er is geen betere tijd voor internationale maritieme professionals om in China te zijn. INMEX China 2020 is uw brug naar de maritieme markt van China, waar u de lokale scheepswerven kunt bezoeken om hun faciliteiten te bekijken, te ontmoeten en te netwerken met de lokale scheepseigenaren en op de hoogte zal worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen in de industrie.

INMEX China

Tijdens INMEX China in 2018 namen er 518 exposanten deel en waren er 6 landen paviljoens aanwezig, namelijk: China, Korea, Noorwegen, Duitsland, Singapore en Nederland. Het totale aantal bezoekers lag op 13.672 waarvan 9922 lokale bezoekers en 1798 bezoekers uit het buitenland.

Meer informatie & aanmelden