Kom in contact met mbo-studenten tijdens de Maritime Delta Student Challenge

Op maandag 7 december vindt de tweede editie plaats van Maritime Delta Student Challenge. Tijdens dit evenement gaan 120 studenten uit Zuid-Holland die een technische mbo-opleiding volgen aan de slag met praktische vraagstukken van maritieme bedrijven. Zo komen ze op een informele manier in aanraking met de maritieme sector.

Challenges

Wil jouw bedrijf in contact komen met toekomstige vakmensen en heb je een vraagstuk waar je de hulp van studenten bij kan gebruiken? Meld je dan aan als Challenger. Een challenge moet gaan over een actueel en praktische vraagstuk van jouw bedrijf op het gebied van digitalisering, energietransitie, autonoom varen of circulaire economie. Deelname als Challenger kost € 600,- excl. BTW en je neemt automatisch deel aan de Meet & Greet.

Geen challenge, maar toch studenten ontmoeten?

Je kunt ook deelnemen zonder dat jouw bedrijf een challenge inbrengt. Tijdens de Meet & Greet met studenten krijg je een statafel tot je beschikking met mogelijkheid voor plaatsing van een roll-up banner van jouw bedrijf.

Meedoen met jou bedrijf?

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar en deelname is op basis van datum van aanmelding. Dus heb je interesse, neem dan contact op met projectleider Vivian Garos (T 088-4451052 / M garos@maritimetechnology.nl) of kijk hier voor meer informatie.