Laatste kans! Meld je aan als sponsor van het Holland Paviljoen op SMM 2018

SMM behoeft eigenlijk geen uitleg. Deze beurs is de meest toonaangevende maritieme vakbeurs wereldwijd en dus ideaal voor het presenteren van je maritieme innovaties en technologie. De vorige editie trok meer dan 2.200 exposanten en ruim 50.000 bezoekers. NMT organiseert op de beurs een Holland Paviljoen van bijna 1000 m2 met in totaal meer dan 50 Nederlandse bedrijven. Een echte hotspot op dit enorme evenement! Om deelnemers aan SMM extra in de spotlight te zetten biedt NMT deze editie sponsormogelijkheden. Kies uit onderstaande opties en vestig hiermee extra aandacht op jouw bedrijf!

Meer informatie

Over het Holland Paviljoen

De Holland Lounge is de ontmoetingsplek binnen het Holland Paviljoen. Veel internationale zakenrelaties komen hier bij elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee met een warme versgebakken stroopwafel die in bijna de hele hal te ruiken is. Later op de dag rond lunchtijd worden er dagelijks heerlijke vers belegde broodjes aangeboden voor de deelnemers aan het Holland Paviljoen. Uiteraard wordt er geen enkele dag afgesloten zonder het nuttigen van een heerlijk, helder, koud Heineken biertje vers getapt door de NMT crew.

Nog maar twee lunchsponsordagen beschikbaar!

Dagelijkse worden verse broodjes in de Holland Lounge aangeboden aan alle deelnemende bedrijven van het Holland Paviljoen. Tijdens deze lunch bieden wij servetten aan met het bedrijfslogo. Aanvullend wordt tijdens de lunch jouw bedrijfsfilm op de twee schermen in het Holland Paviljoen afgespeeld.

Bierviltjes & bekers

Breng jouw bedrijfsnaam onder de aandacht als de pret echt begint! In de loop van de middag, na de lunch wordt de Heineken tap geopend en stroomt het vloeibare goud weer uit de tap. Een heerlijk, helder, koud Heineken biertje met jouw bedrijfslogo op de bekers en de viltjes? Wij bieden jouw bedrijf de mogelijkheid 2000 bekers en 500 viltjes te laten bedrukken met je bedrijfslogo. In de bekers wordt de complete beursweek het bier geschonken.

Stroopwafels

De dag beginnen met een vers gebakken, warme stroopwafel. Veel bezoekers hebben hier de afgelopen edities al voor gekozen. De stroopwafelkraam van Vincent is een hit sinds 2014! Bezoekers staan in de rij om een versgebakken stroopwafel te bemachtigen. Deze kan verpakt worden in een stroopwafelzakje met een servet met jouw logo. Bespreek met ons de mogelijkheden! In totaal worden 3000  servetten gedrukt met je bedrijfslogo. Gedurende drie beursdagen worden de stroopwafels hiermee aangeboden.

Meer informatie

Interesse in één van deze sponsormogelijkheden? De sponsormogelijkheden worden aangeboden t/m vrijdag 10 augustus. Wacht dus niet te lang! Neem voor meer informatie & advies contact op met Sandra Thornhill via E thornhill@maritimetechnology.nl of T 088 44 51 026.