Laatste plaatsen Maritime Awards Gala

Toch nog naar het Maritime Awards Gala gaan? Het kan! Er is nog een aantal individuele plaatsen beschikbaar. Ook zijn er nog tickets voor de Young Professionals Party te verkrijgen.

Meer informatie

Maritime Awards

Het Maritime Awards Gala is een high-level event dat een ideale kans biedt om op een exclusieve manier samen eens stil te staan bij de innovatieve kracht van de Nederlandse maritieme sector. Tijdens de dertiende editie worden vijf Maritime Awards uitgereikt: Maritime RNLN Van Hengel-Spengler AwardMaritime Innovation AwardMaritime KVNR Shipping AwardMaritime Designer Award en Maritime Award KNVTS Schip van het Jaar. Deze vijf prijzen brengen de topprestaties van Nederlandse maritieme ontwerpers, toeleveranciers, reders, scheepswerven en maritieme studenten voor het voetlicht.

Programma

16.00 – 17.30 uur Ontvangst en voorgerecht
17.30 – 21.15 uur Uitreiking Maritime Awards, vervolg diner en entertainment
21.15 – 23.00 uur After Party
23.00 uur Einde

Dress code

Black tie

Locatie

Taets Art and Event Park
Hemkade 14-16 (Hembrugterrein)
1506 PR Amsterdam – Zaanstad

Individuele deelname

Individuele deelname aan het gala bedraagt €245,- p.p. (excl. BTW). Na aanmelden volgt per post een factuur.

Klik hier om direct aan te melden

Young Professionals Party

Het Maritime Awards Gala is dé avond waarop maritiem Nederland samenkomt om de belangrijkste nieuwe ontwikkelingen te vieren en om elkaar natuurlijk te ontmoeten. Een spetterende avond met prachtig entertainment, heerlijk eten en natuurlijk de complete top van de maritieme sector van Nederland. Door het exclusieve karakter van de avond was het voor Young Professionals vaak niet mogelijk om de avond bij te wonen. Maar dat is nu anders!

  • Young Professional in de maritieme sector?
  • Jonger dan 35 jaar?
  • Met de ‘captains of industry’ op het Maritime Awards Gala zijn?

Een ticket kost € 125,- excl. BTW per persoon. Deze prijs is all-in; van parkeren tot je laatste drankje voor je vertrekt.

Meld je hier aan

Sponsors

Het Maritime Awards Gala wordt mede mogelijk gemaakt door de Gold Sponsors: Anker Crew InsuranceDamen Shipyards GroupEuroportRoyal IHCMarstrat BVNNPC en Wärtsilä Netherlands.