Laatste stand beschikbaar in Holland Paviljoen op Offshore Energy 2018

Ook in 2018 organiseert Netherlands Maritime Technology (NMT) een groot Holland Paviljoen op Offshore Energy in Amsterdam. Tijdens deze tweedaagse beurs & conferentie tonen naar verwachting een kleine 600 exposanten hun producten en diensten aan meer dan 12.000 bezoekers met zo’n 90 nationaliteiten. ‘s Werelds grootste deskundigen, besluitvormers, inkopers, verkopers en beleidsmakers in de olie- en gas-, energie-, offshore- en E&P- industrie zijn aanwezig. Offshore Energy vindt plaats op 23 en 24 oktober 2018 in de Amsterdam RAI. Mis de voordelen van dit evenement niet! Laatste kans; er is nog maar eén stand beschikbaar in het Holland Paviljoen. Meld jouw bedrijf vandaag nog aan.

Meer informatie

Zes redenen om te kiezen voor deelname via het Holland Paviljoen

1) Door de opvallend Nederlandse uitstraling die het Holland Paviljoen typeert, weet de beursbezoeker die op zoek is naar kwaliteit en innovatief vakmanschap jouw stand zeker te vinden.

2) Het Holland Paviljoen is centraal gelegen in hal 1. Een toplocatie voor bedrijven die het verdienen in de spotlights te staan. Kies zelf het gewenste aantal meters. Er geldt een minimale hoeveelheid meters voor jouw stand, geen maximale.

3) Bespaar tijd en moeite. Neem heerlijk ontzorgd deel aan Offshore Energy, NMT maakt het mogelijk en biedt je ook het comfort van de beschikbaarheid over WiFi en een lekkere lunch.

4) De gezelligheid van het samen met andere Nederlandse maritieme bedrijven deelnemen aan een beurs. Via het Holland Paviljoen bouw je aan en onderhoudt je je maritieme netwerk.

5) Nodig al je (potentiële) klanten uit voor de Holland Networking Reception.

6) NMT brengt de ‘Hollandse touch’ mee. Het Nederlandse barpersoneel zorgt ervoor dat je je dag kunt starten met verse koffie. Ook kaas, pepermuntjes en drop reizen met je mee en op diverse beurzen bedienen we jou en je klanten met een verse Hollandse stroopwafel of een Hollandse Nieuwe.

Klik hier voor meer informatie & om aan te melden