Laatste stand beschikbaar op Nor-Shipping

Wil jij de Noorse markt verkennen en nieuwe contacten leggen? Ga dan mee naar Nor-Shipping, dé maritieme technologie beurs van Noorwegen. Tijdens deze beurs, die plaatsvindt van 4 t/m 7 juni in Oslo, organiseert NMT een Holland Paviljoen op een uitstekende locatie. Er is nog 1 laatste stand beschikbaar, een hoekstand van 15m2. Meld je nu snel aan!

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie en om aan te melden voor het Holland Paviljoen.

Extra aandacht voor jouw bedrijf

NMT biedt haar leden nu de kans om op meerdere manieren in de spotlight te staan! Kies uit onderstaande promotiemogelijkheden en vestig hiermee extra aandacht op jouw bedrijf!

 1. Spring eruit op Nor-Shipping! 
  Op zoek naar mogelijkheden om extra bezoekers te krijgen op jouw stand op Nor-Shipping? Wil je jouw bedrijf verbinden aan het drukbezochte Holland Paviljoen? Spring er letterlijk uit op de populaire NMT Members Wall of Fame! Maak gebruik van je vermelding en bied de bezoeker wat extra’s: een handzaam kaartje met daarop aan de achterzijde jouw elevator pitch, website, telefoon- & standnummer. Aarzel niet, jump out! Klik hier voor meer informatie.
 2. Lunchsponsoring
  Dagelijkse worden verse broodjes in de Holland Lounge aangeboden aan alle deelnemende bedrijven van het Holland Paviljoen. Tijdens deze lunch bieden wij servetten aan met het bedrijfslogo. Aanvullend wordt tijdens de lunch jouw bedrijfsfilm op de twee schermen in het Holland Paviljoen afgespeeld.
  Kosten: € 750,- per dag (excl. btw). Neem voor meer informatie contact op met Joëlla Lucas.
 3. Stroopwafelkraam
  De dag beginnen met een vers gebakken, warme stroopwafel. Veel bezoekers hebben hier de afgelopen edities al voor gekozen. De stroopwafelkraam van Vincent is een hit in het Holland Paviljoen op verschillende beurzen sinds 2014! Bezoekers staan in de rij om een versgebakken stroopwafel te bemachtigen. Deze kan verpakt worden in een stroopwafelzakje met een servet met jouw logo. Bespreek met ons de mogelijkheden! In totaal worden 1000 servetten gedrukt met je bedrijfslogo en eventueel standnummer. Gedurende twee beursdagen worden de stroopwafels hiermee aangeboden.
  Kosten: € 2500,- (excl. btw) voor 2 dagen. Neem voor meer informatie en advies contact op met Joëlla Lucas.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de stand op het Holland Paviljoen en de promotiemogelijkheden contact op met Joëlla Lucas, Trade Promotion Manager via T 088 44 51 024 of lucas@maritimetechnology.nl.